Audities nieuwe muzikale produktie “Liefde zoals bedoeld”
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2010-03-21

audities - muzikale produktie “Liefde zoals bedoeld”
———————————————————————————————————————————————————————-
Voor onze nieuwe muzikale productie “Liefde zoals bedoeld” zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ervaren acteurs en zangers(m/v) voor openstaande rollen. Tevens zijn wij nog op zoek naar ensemble leden. (m/v) Vanaf 18 jaar. Wij zoeken acteurs/actrices die kunnen zingen en bewegen. De auditie zullen plaatsvinden op Vrijdag 2 April.

De rollen:

Priester: Man, leeftijd rond de 30, 35 jaar. Stemtype Hoge Bariton.
(Autoritair, Moet sterk kunnen spelen en zingen)
Merel: Meisje, leeftijd tussen de 18 en 23 jaar. Stemtype Sopraan met laagte
(Jong/lief uiterlijk. Moet goed kunnen acteren en zingen)
Jenny: Vrouw Leeftijd tussen 18 en 25 jaar. Stemtype Alt-Mezzo
(Goed gevoel van komische timing en goed kunnen zingen en acteren)
Verteller: Man Leeftijd rond de 30, 35 jaar. Stemtype Barriton
(Zachte uitstraling. Moet zeer goed kunnen acteren en bewegen)

De audities worden gehouden in ‘basisschool de Fontein’  Steenuillaan 2, 2496 PN, Ypenburg. Wij repeteren op vrijdag van half 8 tot half 11

Synopsis:

Michael verdwijnt na een optreden en wordt nooit meer gezien. Niemand weet waar hij is, op 1 persoon na. Michael laat zijn vrouw “Melinda” en hun kind achter. Melinda heeft het gevoel dat ze haar man nooit meer terug zal zien. Ze wordt depressief en ziet het leven niet meer zitten, ondertussen sleurt ze haar dochter mee in dit gat. Op een dag komen ze een zwerverig figuur tegen “Arend”. Hij vertelt hen dat hij contact heeft met Michael. Hen bij elkaar brengen is zijn enige missie geworden, maar het zal niet gemakkelijk gaan. Michael komt op een geheel andere manier in contact met Melinda dan hij had verwacht. Hij komt er achter dat er iemand anders in haar leven is en moet hier mee om zien te gaan. Michael leert zichzelf kennen en hoopt uiteindelijk Melinda te kunnen redden zodat ze opnieuw weer de zin van het leven zal inzien, en beiden verder kunnen.

Het betreft een compleet nieuwe productie die special voor ons geschreven is. Het verhaal zal omlijst worden door nieuw geschreven en bekende nummers uit verschillende musicals. Deze productie zal in september 5 a 6 keer gespeeld worden in verschillende theaters in de Randstad.

Wil jij meedoen met dit uitdagende project. reageer dan voor 31 Maart.
Stuur een email met CV en foto naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address) Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een mailtje.

Voor meer informatie kun je kijken op http://www.stichtinggrimm.nl

Vragen graag alleen via e-mail. .(JavaScript must be enabled to view this email address)