Musicalkamp voor volwassenen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Wegens grote interesse voor het Musical Camp, nu een kampweek speciaal georganiseerd voor volwassenen.

In Juli en Augustus van dit jaar organiseert Ramaekers Entertainment speciale musical kampen. Zoals in Amerika reeds jaren succesvol, zullen vanaf nu soortgelijke “Summercamps” ook in Nederland gehouden worden.

In eerste instantie waren deze kampen opgezet voor jongeren tussen de 13 en 20 jaar, maar er bleek een grote interesse te zijn van 20 jarigen en ouder. Speciaal voor deze doelgroep zal nu ook een Musical Camp plaatsvinden en ook zij krijgen een week lang les van professionele musicalspelers als Cystine Carreon, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo & Martin van Bentem!

Naast de workshops in alle verschillende disciplines binnen het musicalgebeuren, zal het “kampgevoel” absoluut blijven bestaan doordat er ook aandacht wordt besteed aan sport en spel op het kampterrein. En dat allemaal binnen het thema musical.

Docenten Musical Camp
Zo geven o.a
Marleen van der Loo (o.a. Mamma Mia!, 3 Musketiers, Aïda, Elisabeth, Evita, Cyrano, Footloose en Ciske de rat)
Jeroen Phaff (o.a. Tarzan, The phantom of the opera, Evita, les Miserables, Elisabeth, Footloose, The Wiz, The Lion King, Chess, John Kraaijkamp Musical Award Beste Manlijke bijrol voor zijn rol als Ferluci, John Kraaijkamp Musical Award Beste Manlijke bijrol voor zijn rol als dominee Shaw Moore)
Cystine Carreon (John Kraaijkamp Musical Award Beste Vrouwelijke bijrol voor haar rol als Rizzo in Grease en o.a. bekend als Tipi Wan uit de tv serie “Gooische Vrouwen”, Nanda in GTST en van musicals als “Miss Saigon”, Copacabana & Fame)
Martin van Bentem (o.a. Copacabana, Miami Nights in Dusseldorf, Saterday Night Fever Nederland en Duitsland, Dirty Dancing Nederland en Duitsland)
Eugène Jans (o.a. 3 Musketiers, Saturday Night Fever, Miss Saigon, Musicals in Ahoy, regisseur/choreograaf van o.a. Super Model de Musical en de illusioniste Sittah, en jurylid van het tv programma Model in 1 dag)
Tom Mickers (o.a. Carlo in Onderweg Naar Morgen, 11-voudig wereldkampioen Line-Dance, Saturday Night Fever,  Miami Nights in Dusseldorf, Meiden van de Wit en de nieuwe revue van André van Duin)
en Barry Meijer (o.a. Wat zien ik, 3 Musketiers, Saturday Night Fever, GTST en Crazy Piano’s)
workshops in o.a. zang, dans, acteren, solo- en ensemble zang, stagefighting, grime, tekstbehandeling en rolontwikkeling.

Meer informatie en aanmeldingen: http://www.musicalcamp.nl