Spelers (m/v) gezocht voor Little Shop of Horrors
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2010-04-07

In het voorjaar van 2011 zal in de regio Den Haag de musical Little Shop Of Horrors opgevoerd worden. Deze voorstelling wordt geproduceerd door Project Infinity (in het verleden producent van onder andere Jesus Christ Superstar, Lord of the Rings en diverse Musicalconcerten).

De repetities zullen plaatsvinden in Voorburg op de woensdagavond. Er wordt een deelnemersbijdrage gevraagd.

Het verhaal
De jonge bloemist Simon is een medewerker bij Mushniks Bloemenzaak. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik wanneer zijn collega Laurie er bij hem op aandringt een nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij mee aan het experimenteren is. Simon is heimelijk verliefd op Laurie en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Simon een week om te bezien of de plant Laurie II zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. De plant blijkt regelmatig in zang uit te barst, maar er alleen wel een dieet van mensenbloed op na te houden en groeit hierop als kool.

Casting
Voor Little Shop of Horrors zijn we op zoek naar acteurs voor de volgende rollen:

SIMON
Onze onzekere, naïve, botanische held. Nerd-type. Bovenal is hij een vriendelijke, attente jonge man.
Stemsoort: Tenor
Leeftijd: 20-30 jaar

LAURIE
De geblondeerde, eenvoudige, geheime liefde van Simon. Laag zelfbeeld, slechte kledingsmaak. Lief met een gouden hartje
Stemsoort: Sopraan
Leeftijd: 20-30 jaar

CHRISTEL, JANET & SHARON
De 3 vertelsters van het verhaal. Als een Grieks koor spreken ze direct naar de toeschouwer en reageren op de gebeurtenissen in het stuk. Ze zijn jong, hip, slim en ontzettend sexy.
Stemsoort: Sopraan/Alt
Leeftijd: 15-25 jaar

MUSHNIK
Eigenaar van de bloemenzaak en baas van Simon en Laurie. Een mislukte zakenman. Nors, geldbelust en onsympathiek.
Stemsoort: Bariton
Leeftijd: 40-65 jaar

BORIS
Lange, knappe tandarts met een leren jas en een motor. Lijkt op een personage uit Grease, denkt als een verzekeringsverkoper en praat als een DJ.
Stemsoort: Tenor
Leeftijd: 25-40 jaar

DE PLANT (LAURIE II)
Een vreemde kruising tussen een vleesetende plant en een avocado. Wordt vertolkt in 4 fases van steeds groter wordende poppen, gespeeld door 1 poppenspeler (die ook Zwerver 1 speelt). De eerste plant is zo groot als een sinaasappel. De laatste vult het hele podium.

STEM VAN DE PLANT
Wordt gesproken door een acteur achter de schermen. Diepe, donkere stem met Soul.
Stemsoort: Bas
Leeftijd: 20-65 jaar

Inschrijven

Via de website http://www.lsoh.nl kun je je inschrijven voor de auditie. Je krijgt dan zo snel mogelijk een email van ons terug met bericht of je bent uitgenodigd voor de audities van Little Shop of Horrors. Deze vinden plaats op woensdag 28 april in Voorburg, dus hou deze data vast vrij!