Auditie Musical ‘My Fair Lady’
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2010-08-02

De SKVR Theaterschool produceert elk jaar een bekende musicalproductie in een eigen jasje. Dit jaar gaat zij aan de slag met de musical ‘My Fair Lady’.

Het verhaal
Eliza Doolitle, het Londense bloemenmeisje van zeer eenvoudige komaf wordt het ‘studie-object’ van de foneticus Professor Henry Higgins. Hij is er van overtuigd dat hij van haar ‘een waarachtige dame’ kan maken door in de eerste instantie haar manier van spreken te ‘verbeteren’. Eliza, die zich graag wil ontwikkelen doet haar uiterste best en komt in de upper-class van Londen terecht. Zij wordt alom geliefd behálve door Higgins die in haar het studie-object blijft zien.

Werkproces
Vanaf 1 oktober 2010 werk je elke vrijdagavond van 18.30-22.45 uur met een dedicated team aan een avondvullende voorstelling met (collectief) spel, zang (solistisch en ensemble) en dans (musicalchoreografie). Per lesavond werk je aaneensluitend aan de drie disciplines, 1 uur zang, 1 uur dans en 2 uur spel. Het deelnemen aan de musicalproductie vindt plaats in een cursusvorm, hier zijn voor deelnemers kosten aan verbonden (zie http://www.skvr.nl/theater).

De regie tekent voor de mise-en-scene, de vormgeving, de kostumering en de kap en grime zodat jij straks kunt schitteren in Theater Zuidplein op 17, 18 en 19 juni 2011. Houd rekening met het repetitieweekend van 11 en 12 juni 2011.

De auditie
De audities voor de musicalproductie ‘My Fair Lady’ vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 september 2010. Tijdens dit auditieweekend worden er audities afgenomen door de musicalvakdocenten in spel, zang en dans.
Op beide dagen wordt er van 10.00 - 15.00 uur intensief met je gewerkt en wordt er van je gevraagd rekening te houden met een opdracht die je thuis zelf moet voorbereiden. Daarnaast ben je verplicht om op beide dagen aanwezig te zijn. In de daarop volgende week hoor je of je aangenomen bent voor de musicalproductie ‘My Fair Lady’.

Leeftijd: 16+
Data en tijden: 11 en 12 september 2010, beide van 10.00-15.00 uur
Inschrijfgeld auditie: 29 euro

Geef je op via onze site
Meer informatie is te vinden op http://www.skvr.nl/theater.