Musicalgroep Utrecht zoekt musicaltalent!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  10
Geregistreerd  2010-05-29

Audities voor Dido en Aeneas 2010/ 2011!


Na het super-leuke en geslaagde traject “the Mikado”, brengt Musicalgroep Utrecht in juni 2011 een spannende nieuwe productie op de planken: de opera Dido and Aeneas van Henry Purcell wordt speciaal voor ons en door ons bewerkt tot een eigentijdse musical. De ook voor deze tijd nog zeer herkenbare thema’s als liefde, vriendschap, manipulatie en macht lenen zich er bij uitstek voor om een mooie, veelzeggende, humorvolle voorstelling te maken.

De cast zal bestaan uit zangers (m/v), spelers en een apart dansensemble van 15 dansers. Voor de twee groepen (zanger/acteur en danser) schrijven we aparte audities uit in september en oktober.

Heb je een fraaie zangstem, spelervaring en schrik je niet terug voor een productieproces waarin we graag een beroep doen op je eigen creatieve inbreng, geef je dan meteen op voor de zangauditie op 1 en 2 september a.s. via onze website.

Ben je als danser all-round geschoold, combineer je graag uiteenlopende stijlen, heb je een passie voor theater en ben je niet bang je grenzen te verleggen dan zijn we op zoek naar jou! We zeggen het nog maar even duidelijk: het is voor de dansers in deze productie niet belangrijk of je over een fraaie zangstem beschikt.
Spreekt dit je aan? Ga dan naar onze website om je voor de dansauditie in oktober aan te melden!

Leuk om voor een indruk, het volgende youtube filmpje te beluisteren!;
http://www.youtube.com/watch?v=85ytCrJ_ygI

Minimum leeftijd deelnemers is vanaf 16 jaar. Voor het trajct wordt een maandelijkse contributie gevraagd.

http://www.musicalgroeputrecht.nl