Stichting Studentenmusical On Stage Tilburg zoekt talent! geef je nu op voor de audities!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2010-07-24

Musicaltalenten gezocht!

Stichting Studentenmusical On Stage (Tilburg) is op zoek naar getalenteerde en enthousiaste spelers, zangers en dansers voor haar producties.

De vereniging heeft de afgelopen tien jaar haar sporen verdiend in Tilburg en omgeving met (bewerkingen van) producties als Rent, Hairspray, Aida en Les Misérables. Voor het komend seizoen hebben wij maar liefst twee producties op de planken staan voor twee verschillende groepen. (een kleine productie in maart 2011 en een grote productie in mei 2011)

Grote productie
Heb jij altijd al het klappen van de zweep van een grote productie willen leren? Hou je ervan grote ensemblestukken in te studeren? Is musical helemaal jouw ding? Schrijf je dan in als auditant voor de grote productie! Van oktober tot en met mei repeteer je met de hele cast om het stuk in te studeren. Een geweldige en leerzame ervaring!

Kleine productie
Wil jij werken aan je eigen talentontwikkeling? Vind je het fijn daarbij veel individuele aandacht te krijgen? Spreekt muziektheater als discipline jou aan? Schrijf je dan in als auditant voor de kleine productie? Van oktober tot aan maart wordt er met een kleine groep mensen gewerkt aan de productie. Hierbij heeft iedereen een eigen, ongeveer even groot, aandeel. Ideaal voor spelers die zich verder willen ontwikkelen!

De audities vinden plaats op 21,22 & 23 September in het MIDI Theater in Tilburg. Na aanmelding ontvang je de in te studeren nummers en meer informatie over de audities. Aanmelden kan via http://www.onstage-tilburg.nl.
Deze oproep is speciaal gericht aan studenten van de Universiteit van Tilburg, Fontys Hogescholen in Tilburg en Avans Hogeschool in Tilburg.