Eigen versie Peter Pan te Middelkerke (BE)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Peter Pan, de Musical!
Een herontdekking van wat J.M. Barrie echt bedoelde!

Na maanden van aankondigen is het binnenkort echt zo ver! Vanaf vrijdag 4 maart 2011 gaat ‘Peter Pan, de Musical!’ in première.  In tegenstelling tot heel wat andere producties is deze versie van Peter Pan, geen adaptatie van een bestaande bewerking maar een gloednieuwe, originele en eigentijdse familiemusical gebaseerd op het originele boek van J.M. Barrie. 
Bij deze nieuwe ‘Peter Pan’ werd het verhaal als het ware opnieuw uitgevonden, krijgt het publiek nieuwe inzichten in het verhaal en worden nieuwe thema’s aangeraakt die in het verleden nooit belicht werden.  Zo wordt de vriendschap tussen Peter en Wendy meer uitgelicht, krijgt Tinkelbel een bijzondere rol in de musical en wordt Wendy (en niet Peter) het hoofdpersonage van deze gloednieuwe familiemusical.  We zijn er zeker van dat Peter Pan, als familiemusical gesmaakt kan worden door groot en klein en zowel de doorsnee theaterbezoeker als ook de echte musicalfan van het begin tot einde zal blijven verrassen. 

Ticketverkoop is gestart!
Sinds afgelopen maandag is de ticketverkoop van ‘Peter Pan, de musical!’ eindelijk gestart. En speciaal om die reden werd de meter van het project, Ann Vandenbroeck’ verrast door Noor de Vlieger (10j uit Middelkerke), een van onze Lost Boys.  Zij gaf Ann, na haar optreden in Middelkerke, de allereerste affiche van deze gloednieuwe musicalproductie. 
Ann gaf op haar beurt toe erg benieuwd te zijn naar deze nieuwe ‘Peter Pan’ en beloofde de cast alvast voordien nog eens langs te komen voor het bijwonen van de repetities en het geven van een musicalworkshop. Een onderdeel dat ongetwijfeld vervolgd word dus…

Rond de ticketverkoop kunnen wij alvast meegeven dat alle tickets exclusief te koop zijn via de ticketdienst van Cultuur Centrum de Branding.  Tickets voor kinderen kosten 8 euro, voor volwassenen 10 euro.  Tickets zijn ter plaatste te koop of kunnen besteld (of geserveerd) worden via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 059/31 95 53.