Harlekijn haalt Mousetrap naar Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Harlekijn haalt internationale theaterhit naar Zoetermeer

Na het ongekende succes van ‘Zigana de musical’ in november 2009 speelt Harlekijn — Talent Scouting & Theatrical Productions in november 2010 Agatha Christie’s The Mousetrap.
The Mousetrap is ‘s werelds langst lopende toneelvoorstelling. Het Ambassadors Theater in Londen huisvestte op 25 november 1952 de première en tot op de dag van vandaag speelt de voorstelling dagelijks op West End voor uitverkochte zalen.

Speciaal voor het Thrillerfestival haalt Harlekijn deze succesproductie naar Zoetermeer. Ook in Zoetermeer geraken de spelers ingesloten en dienen zij de mysterieuze moord op te lossen. In Londen heeft de moordenaar zich nog niet verraden, wie weet wat er in Zoetermeer te gebeuren staat…

Van 24 november tot en met 27 november is Agatha Christie’s The Mousetrap te beleven in de Ateliers Baztille, een unieke locatie naast de gevangenis van Zoetermeer. Durf jij het aan?

Voor meer info en tickets zie: http://www.harlekijn.nl/mousetrap


[ Gewijzigd: 29 October 2010 09:31 AM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 22 November 2010 09:56 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Zoetermeer, 17 november 2010
The Mousetrap nog voor aanvang een daverend succes

Extra voorstellingen op zaterdag en zondag voor theaterhit

Productiehuis Harlekijn heeft onlangs aangekondigd van 24 tot en met 27 november 2010 de internationale theaterhit The Mousetrap in Zoetermeer te produceren. Dit is met enorm veel enthousiasme onthaald. Daar de voorstellingen op woensdag en donderdag reeds volledig zijn uitverkocht en voor de vrijdag en zaterdag nog slechts enkele kaarten beschikbaar zijn via de website http://www.thrillerfestivalzoetermeer.nl, heeft Harlekijn vandaag besloten drie extra voorstellingen te produceren.  Naast de eerder genoemde voorstellingen kunt u ook op zaterdagmiddag, zondagmiddag en zondagavond genieten van deze internationale theaterhit in de BaZtille Ateliers in Zoetermeer.
The Mousetrap is ‘s werelds langst lopende toneelvoorstelling. Het Ambassadors Theater in Londen huisvestte op 25 november 1952 de première en tot op de dag van vandaag speelt de voorstelling dagelijks op West End voor uitverkochte zalen. Speciaal voor het Thrillerfestival haalt Harlekijn deze succesproductie naar Zoetermeer. Ook in Zoetermeer geraken de spelers ingesloten en dienen zij de mysterieuze moord op te lossen. In Londen heeft de moordenaar zich nog niet verraden, wie weet wat er in Zoetermeer te gebeuren staat…
De getalenteerde cast van The Mousetrap wordt gevormd door studenten van de opleiding Drama Artist aan de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA). Tijdens het Zoetermeerse Thrillerfestival staan zij meerdere avonden aaneengesloten op de planken om deze succesproductie op geheel nieuwe wijze neer te zetten. Van 24 tot en met 28 november is Agatha Christie’s The Mousetrap te beleven in de Ateliers Baztille, een unieke locatie naast de gevangenis van Zoetermeer. Deze locatie geeft een geheel nieuwe dimensie aan The Mousetrap. De hoge wanden en galmende ruimtes voeren de spanning al behoorlijk op. Tijdens het Thrillerfestival opent de Baztille haar deuren dagelijks om 17.00 uur voor een spannende expositie met ‘special light & sound’.
Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes voor The Mousetrap kun je terecht op http://www.harlekijn.nl/mousetrap. Durf jij het aan?

[ Gewijzigd: 22 November 2010 10:06 AM by Jeroen ]