[ theaterplatform ]:Audities voor de musical Seussical
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2010-11-03

Audities voor de musical Seussical

Stichting [ theaterplatform ] houdt op de donderdagavonden 13, 20 en 27 januari 2011 van 19.30 tot 22.30 uur audities voor de 1e productie “Seussical”. Onder leiding van het artistieke team bestaande uit Carla de Waal en Geertje Hochstenbach wordt er in een workshopvorm geauditeerd . De audities vinden plaats in het Hart van Drunen.

De musical “Seussical” is gebaseerd op verhalen van Dr. Seuss. Het verhaal vol vreemde wezens en bizarre avonturen speelt zich af in een fantasiewereld, die draait om de kracht van verbeelding. Het stuk raast door vele muzieksoorten heen, van Latin tot Motown tot over-de-top-Broadway. Seussical is geschreven door Lynn Ahrens en Stephen Flaherty, bekend van o.a. Ragtime en Anastacia.

De repetities vinden plaats op donderdagavond in het Hart van Drunen en starten vanaf februari 2011, de uitvoeringen van de musical“Seussical” staan gepland in maart 2012 in de Voorste Venne.

De kosten voor deelname aan de audities zijn € 12,50 per persoon. Voor meer informatie over en aanmeldingen voor de audities van “Seussical” ga je naar de website http://www.theaterplatform.nl