Fanwork zoekt talent voor Jungle Book
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Jong talent (13 t/m 21 jaar) gezocht voor nieuwe FanWork musical; Jungle Book!

FanWork zoekt jongeren tussen de 13 en 21 jaar voor de nieuwe musical van haar Talent Group. In 2011 zal FanWork Jungle Book de musical op de planken brengen. De audities zijn op 11, 12 en 19 december in regio Utrecht. De 30 jongeren die geselecteerd worden, krijgen driekwart jaar op hoog niveau les van professionele docenten uit het vak. Van januari t/m augustus 2011 (met uitzondering van de zomervakantie) wordt er iedere zaterdag 6 uur gerepeteerd in Utrecht. De 20 voorstellingen zijn te zien in de maanden september, oktober en optioneel in december. Aanmelden kan via http://www.fanwork.nl/audities.

Swing, lach en zing mee met Jungle Book de musical!Mowgli, het mensenjong, heeft wel een heel bijzondere opvoeding gehad. Hij is namelijk opgevoed in de jungle door een wolvenfamilie! Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij ook de vreemdste dieren! Na een aantal jaar komt Mowgli weer terug in jungle en komt hij voor de belangrijkste keuze van zijn leven te staan; zet hij zijn leven voort met zijn vrienden uit de jungle of blijft hij bij de mensen?  Het alom bekende verhaal van Jungle Book is door FanWork in een geheel nieuw swingend jasje gestoken. Natuurlijk komen al je vrienden tot leven in deze show. Onder andere Mowgli, Baloe, Bagheera, Koning Lowie en zelfs Shere Khan zullen de theaters om gaan toveren tot een swingende jungle.

FanWork      
Al eerder bewees FanWork zichzelf in het semiprofessionele musicalcircuit. FanWork produceerde al eerder o.a. de populaire musicals Aladdin en Pocahontas. De Klokkenluider van de Notre Dame is de productie van 2010 en is op 27 en 28 december nog 4 maal te zien in het Fulcotheater in IJsselstein. Meer informatie op http://www.fanwork.nl/klokkenluider.
Bij FanWork volgen ruim 600 kinderen / jongeren musicalles, allen in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau. De Talent Group is het hoogst haalbare bij FanWork. Diverse jongeren uit deze groep volgen nu opleidingen bij o.a. Lucia Marthas, Frank Sanders en Willem Nijholt.

Meld je nu aan voor de audities van Jungle Book de musical via http://www.fanwork.nl/audities. Meer informatie over FanWork via http://www.fanwork.nl of 030 — 686 69 11.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 1 ] 14 December 2010 06:27 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

FanWork is op zoek naar extra jongens voor de invulling van diverse hoofdrollen voor haar musicalproductie van 2011. Jungle Book is een productie van de FanWork Talent Group. In de Talent Group krijg je iedere week 6 uur les op het gebied van zang, spel en dans van professionele docenten uit het vak! Voor meer informatie kijk je op http://www.fanwork.nl/talentgroup. De audities zijn zondag 19 december in Vleuten (bij Utrecht). Heb jij interesse neem dan contact op met Frank van der Steen, via 030-686 69 11 of .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Swing, lach en zing mee met Jungle Book de musical!

Mowgli, het mensenjong, heeft wel een heel bijzondere opvoeding gehad. Hij is namelijk opgevoed in de jungle door een wolvenfamilie! Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij ook de vreemdste dieren! Na een aantal jaar komt Mowgli weer terug in jungle en komt hij voor de belangrijkste keuze van zijn leven te staan; zet hij zijn leven voort met zijn vrienden uit de jungle of blijft hij bij de mensen?
Het alom bekende verhaal van Jungle Book is door FanWork in een geheel nieuw swingend jasje gestoken. Natuurlijk komen al je vrienden tot leven in deze show. Onder andere Mowgli, Baloe, Bagheera, Koning Lowie en zelfs Shere Khan zullen de theaters om gaan toveren tot een swingende jungle.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”