Leer zang en beweging combineren in de ”speeltuin” van [ theaterplatform ]
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2010-11-03

Op 25 november organiseert [ theaterplatform ] de allereerste bijeenkomst voor amateurs die graag op professionele wijze begeleid willen worden. De avond start om 19.30 in het Hart van Drunen in Drunen. Het thema is koorzang in combinatie met beweging. De avond wordt begeleid door Carla de Waal en Geertje Hochstenbach die beiden een ruime ervaring hebben opgebouwd als zangdocent en choreografe.

Koorzang en beweging willen in combinatie nog wel eens ten kosten van elkaar gaan. Hoe kan je volop in beweging blijven en je ademsteun behouden? Aan de hand van nummers uit de musical “Seussical’ zal hieraan gewerkt gaan worden. Hierdoor kunnen de deelnemers direct kennis maken met de 1e productie van [ theaterplatform ] waarvoor de audities plaats vinden in januari 2011.

De stichting wil theatrale dromen de ruimte geven. Het begrip “speeltuin” wordt voor deze activiteit van het basisplatform gehanteerd om de creativiteit uit de dagen. Elk kwartaal wordt een bijeenkomst in deze sfeer georganiseerd. Deelnemer worden aan het basisplatform kost € 5 per maand. Hierdoor neem je deel aan het [ theaterplatform ] en kun je vier keer per jaar meedoen in de “speeltuin”. Verder krijg je als deelnemer korting op andere activiteiten die worden georganiseerd.

Je bent van harte welkom op deze avond, na aanmelding via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Voor meer informatie over deze “speeltuin” , Seussical en [ theaterplatform ] kun je terecht op de website http://www.theaterplatform.nl

‹‹ Audities Djemm!      The Academy (Be) ››