Stichting Theaterrijk presenteert de musical Romeo & Julia
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2010-06-13

Stichting TheaterRijk is op zoek naar… jou!!!

Stichting TheaterRijk is een nieuwe musicalstichting met een aparte groep voor jongeren tussen de 13 en 21 jaar. Onder leiding van een professioneel team zal de Musicalgroep Jongeren de musical Romeo & Julia in december 2011 op de planken brengen.

Jij kan hieraan meedoen!

De Musical Romeo & Julia
De musical is een moderne versie van William Shakespeare’s Romeo en Julia. De uitvoering die wij gaan doen is gebaseerd op de Franse hitmusical Roméo & Juliette - de la Haine à  l’Amour van Gérard Presgurvic uit 2001. Begin dit jaar is een vernieuwde versie in première gegaan onder de titel Roméo & Juliette - Les enfants de Vérone. Speciaal voor de Musicalgroep Jongeren van Stichting TheaterRijk worden de oorspronkelijke en vernieuwde versie bewerkt tot de musical Romeo & Julia.

Audities en repetities
Iedereen kan meedoen! Er zijn dan ook geen “officiële audities”. De rolverdeling zal plaatsvinden n.a.v. de repetities, maar je doet altijd mee. Januari 2011 starten we met de repetities. Wekelijks repeteer je op donderdagavond van 18.30u tot 21.00u in CC De Boodschap in Rijen.

Twijfel je aan je zang- of danstalent? Niet nodig. We hebben een enthousiast begeleidingsteam dat het beste in jou boven haalt! Dit team staat onder leiding van Anton Wolvekamp (regisseur, musicalschrijver en vertaler) en zangcoach Annemarie Wolvekamp. Zij worden bijgestaan door drie deskundige en ervaren professionals. Voor drama/spel is acteur, schrijver en dramadocent Dennis Barten aangetrokken. Hij studeerde aan de Theateracademie in Utrecht en was te zien in de soap Onderweg naar morgen. Ook heeft hij heeft pas de musical Pocahontas geregisseerd. Niels Jacobs is onze professionele zangdocent. Niels is afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg en speelde sindsdien o.a. in Les Misèrables en in Dans der Vampieren. Jelske Smolders is de dansdocente en choreografe. Zij heeft jarenlange ervaring als dansdocente en heeft choreografieën verzorgd voor theatershows als Greazy en A Christmas Carol.

Kennismakingsworkshop, aanmelding en kosten
Ter voorbereiding op de repetities voor Romeo & Julia wordt op donderdag 25 november van 17.00u tot 21.00u een workshop georganiseerd in CC De Boodschap in Rijen. De kosten voor deze workshop zijn € 5,- inclusief maaltijd. Tijdens deze workshop maak je kennis met een aantal van de docenten en ga je direct aan de slag met de eerste choreografie en een spelscène uit de musical en een groeps(zang)nummer. Ook ga je werken aan een musicalnummer naar keuze. De workshop wordt afgesloten met een presentatie voor belangstellenden, bijvoorbeeld je vrienden en ouders.
Als je de smaak te pakken hebt gekregen tijdens de workshop dan kun je je daar ter plekke aanmelden voor een plek in de cast van Romeo & Julia. Wil je je nu al aanmelden dan kan dat op http://www.theaterrijk.nl of je kan een mailtje sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).
De kosten voor de Musicalgroep Jongeren zijn € 30,- per maand. Hiervoor repeteer je 2,5 uur per week, neem je deel aan extra werkdagen/repetitiedagen (deze worden nog gepland) en neem je deel aan de productie Romeo en Julia in december 2011. Daarnaast schitter je samen met de kinderen uit het Theaterkoor en de deelnemers aan de Musicalgroep Volwassenen in het jaarlijkse musicalconcert van Stichting TheaterRijk.