B’zar - The Neverending Story op 26 en 27 maart 2011 in het Stadstheater te Zoetermeer
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  72
Geregistreerd  2007-02-06

Na de succesvolle voorstellingen van de musical “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?” speelt musicalgroep Waanzin op 26 en 27 maart 2011 de fantasy musical “B’zar the never ending story”.  Deze bizarre musical is een kruising tussen Alice in Wonderland, Labyrint en Narnia.  In het verhaal wordt Tristan verplicht om op zoek te gaan naar zeven sleutels die zijn verborgen in zeven windstreken van B’zar. Doet hij dit niet dan zal zijn zusje verloren zijn in de duisternis en zit hij zelf voor altijd vast in B’zar. Het volk van B’zar wordt onderdrukt door Ranunculus, de heerser van de duisternis. Op zijn zoektocht naar de sleutels komt hij in vreemde windstreken en ontmoet vreemde figuren. Gelukkig krijgt hij hulp van Conor en Pitzel, twee groene wezens uit Botanië en van Zmrslina, een ijsgeest uit Antarticadië. In Vulkanië ontmoet hij Faj Jer en wordt op slag verliefd.

De muziek voor deze musical is gearrangeerd en live ingespeeld op orkestband door Jodie Koewé en Arnoud du Clou; de decors zijn evenals van andere producties ontworpen en gemaakt door Wim Berendse, Arnoud du Clou en Piet Kouwenhoven. De kostuums zijn ontworpen en gemaakt door leerlingen van de afdeling Mode van het Zadkine College in Rotterdam.

Kaarten kosten 17,50 euro; kinderen tot 12 jaar 10,00 euro en zijn te bestellen via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Vermeld u dan wel even hoeveel kaarten u wenst en voor welke voorstelling (26 maart 20.15 uur of 27 maart 14.00 uur)