Joyce Stevens te zien in speciaal theaterconcert
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musicalster Joyce Stevens te zien in speciaal theaterconcert
Sinds 1990 is Joyce Stevens voortdurend in het theater te zien geweest in vele musicalproducties, waaronder Cats, West Side Story, Chicago, Saturday Night Fever, Fame en Footloose. Sinds 2010 timmert Stevens flink aan de weg met haar eigen band, genaamd Jazzformatie Mijne Heeren. Op dinsdag 14 juni 2011 is Mijne Heeren te zien in theater De Vorstin in Hilversum met een Secret Showcase.
Daar waar Jazz en Latin samensmelten,daar waar vakmanschap, plezier en passie voor muziek samenkomen, daar waar zes heren zich laten verleiden door één gedistingeerde zangeres, daar vindt u Mijne Heeren. Dit speciale theaterconcert laat een hele andere kant van Joyce Stevens zien. “Jarenlang ben ik bezig geweest met prachtige musicals waar ik in de huid van een ander kroop. Met Mijne Heeren laat ik een hele andere kant zien en kruip ik voor de verandering eens in de huid van mijzelf”, vertelt Stevens.
Gearrangeerde bestaande stukken en ook eigen composities is waar de zeven koppige band zich helemaal in verliest. Het moment waarop de bandleden elkaar muzikaal plagen, wanneer er die onaantastbare magie ontstaat, dat is waar Mijne Heeren iedere keer weer voor gaat. En dan is er nog die ene dame, die theatrale belevenis van deze zangeres met een knipoog, waardoor u gegarandeerd gegrepen raakt. Het is maar dat u het weet.
Daar waar Jazzformatie Mijne Heeren het afgelopen jaar onder andere de KLM Dutch open, Holland Casino, uitreiking van de Glazen Tulp van Flora Holland, Equine Elite, de Society lunch en de Miljonair Fair muzikaal mocht omlijsten, is de Secret Showcase de start voor een nieuw avontuur.
Dinsdag 14 juni 2011, theater De Vorstin in Hilversum, aanvang 20.00 uur. Kaarten à  6 euro zijn te reserveren via http://www.trioticket.nl.