Vocal & Dance Academy - Summerschool 2011 en Audities 2011-2012
change_status
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4116
Geregistreerd  2003-02-28

3e editie VDA Summerschool 2011 van start op 18 juli.
 
De VDA Summerschool is een spin-off van de opleiding de Vocal & Dance Academy en is gevestigd in Den Haag en Rijswijk. Dit jaar vindt de summerschool plaats van 18 juli tot en met 28 augustus.

De VDA Summerschool is speciaal bedoeld voor zeer gemotiveerde amateurs, vakstudenten en net gestarte profs vanaf 18 jaar, die intensieve theater (en aan theater gerelateerde) trainingen willen volgen en getraind willen worden door professionals uit het vak. Er is keuze uit vele workshops: zang, dans, acteren, musical en muziektheater.

De workshops worden gegeven door louter gerenommeerde docenten / artiesten uit het vak, waaronder musicalartieste Nurlaila Karim (Fame, Rent, The Wiz), acteur Xander van Vledder (Nationale Toneel, BNN - serie ‘Feuten’), musicalacteur, zanger en docent Marc Dollevoet (Miss Saigon, Les Misérables, Kayak, Vocal & Dance Academy), musicalacteur en zanger Rolf van Rijsbergen (Les Misérables, Evita, Sunset Boulevard), een van Nederlands bekendste (backing)vocalisten Edward Reekers (Kayak, Motel Westcoast), danseres Pauline Torzuoli (Internationaal Danstheater), en theatermaker, docent en zangeres YvonJane van Leeuwen (Vocal Art Productions, Vocal & Dance Academy, Miss Saigon).

Interpretatie en beleving van de zang/dans/scène heeft de focus, ondersteund door techniek. De workshops zijn praktisch van opzet.
Belangrijk is de kleinschalige opzet waardoor iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht krijgt. Ook zijn in bijna alle workshops masterclasses van de docent inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en het volledige rooster op de vernieuwde website:
http://www.vdasummerschool.nl

Audities Vocal & Dance Academy 2011 - 2012

Van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 augustus 2011 vinden de audities plaats van de Vocal & Dance Academy in Den Haag. De audities worden afgenomen in de vorm van een workshop.
De VDA is een praktijkgerichte, driejarige, particuliere selectieschool op het gebied van musical en muziektheater. De school is bestemd voor multi talenten met professionele theaterambities.
Het lesprogramma bestaat uit vele diverse trainingen. Interpretatie (beleving van de tekst en diepgang vanuit de performer) staat voorop, ondersteund met techniek, en een reële voorbereiding op de professionele wereld. De klassen zijn klein en de aandacht is zeer persoonlijk.
Wil je meer leren dan alleen techniek en je verdiepen in je performance, ben je bereid hard en realistisch te werken aan jezelf, en wil je persoonlijke aandacht, dan wordt je van harte uitgenodigd om te komen auditeren.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.vocalanddanceacademy.nl

   Handtekening   

‘Once upon a time, lived a Princess and a Prince in Kingdoms Gold and Blue’

http://www.theaterverslagen.blogspot.nl