castleden gezocht voor The Wicked Wiz (Stichting TheaterRijk)
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2011-05-18

The Wicked Wiz

Ken je het verhaal van Dorothy, haar hondje Toto en haar vrienden de vogelverschrikker, de blikken man en de laffe leeuw en de evergreen Over the rainbow? Ken je de film met Diana Ross en Michael Jackson met monsterhits als A brand new day en Ease on down the road? Ken je de musical Wicked al? Een van de meest succesvolle shows van de afgelopen jaren, die het verhaal vertelt van wat er allemaal gebeurde voor Dorothy van huis wegliep?

The Wicked Wiz wordt een onvergetelijke familievoorstelling vol onweerstaanbare muziek, onwaarschijnlijke musicalkarakters en een overrompelende dosis feel-good.

The Wizard of Oz + The Wiz + Wicked = De meest verrassende musical van het komende theaterseizoen!

De repetities van de Musicalgroep Volwassenen worden verzorgd door Anton Wolvekamp (regisseur), Dennis Barten (dramadocent),  Niels Jacobs (zangdocent), Jelske Smolders (dansdocent/choreograaf) en Annemarie Wolvekamp (zangcoach).

Stichting TheaterRijk is nog op zoek naar jong en oud, en groot en klein musicaltalent uit Midden-Brabant, dat mee wil doen aan deze spectaculaire en verrassende voorstelling.
Op dinsdag 5 juli a.s. wordt van 19.30u-22.30u een kennismakingsworkshop georganiseerd in lokaal 17 van CC De Boodschap in Rijen o.l.v. Anton Wolvekamp en Jelske Smolders. Ter voorbereiding op de repetities voor The Wicked Wiz zal er die avond een dans worden aangeleerd, een ensemblenummer worden gerepeteerd en een scène worden gespeeld. Deelname aan deze workshop is gratis. Je dient je vantevoren aan te melden via .(JavaScript must be enabled to view this email address). Na afloop van de workshop kun je je uiteraard ook meteen aanmelden als castlid van The Wicked Wiz!!!

Meer info workshop: http://www.theaterrijk.nl/page_1303501454671.html
Meer info The Wicked Wiz: http://www.theaterrijk.nl/page_1303503894484.html
Meer info over de artistieke leiding van TheaterRijk: http://www.theaterrijk.nl/page_1277493371484.html