Masterclass van Esther Hart voor Musicalgroep Rits
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Masterclass van Esther Hart voor Musicalgroep Rits

Op dinsdag 9 en woensdag 10 augustus 2011 geeft Esther Hart een masterclass aan Musicalgroep Rits.
In mei vond in Delft de landelijke opening van de Week van de Amateur Kunst (WAK) plaats. Met vele anderen heeft Musicalgroep Rits heeft hier aan deelgenomen en daarbij een preview gegeven van de nieuwe productie ‘Children of Eden’ die op 4 en 5 november 2011 zal spelen in theater de Veste.

Daarnaast mocht een voorkeur aangegeven worden voor het houden van een masterclass. De organisatie van de WAK heeft mogelijk gemaakt dat Musicalgroep Rits een masterclass van Esther Hart krijgt! Het gaat om een open masterclass dus ook andere belangstellenden zijn welkom! Er zal aandacht geschonken worden aan techniek en zingen met de hele groep. Daarnaast kunnen deelnemers een lied zingen en Esther zal daarbij feedback en persoonlijke tips geven!

Esther Hart
Esther is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam als uitvoerend en docerend musicus. Als zangeres heeft Esther een internationale carrière opgebouwd. Zij nam in 2003 deel aan het Eurovisie Songfestival met het nummer “One More Night”. Na afloop ontving zij een award voor “The best artistic performance’. Naast haar solo-optredens toert Esther op dit moment met de groep “The Eurostars. Ook toert ze met “80-ties Ladies” door het land, een duo met Marlayne Sahupala.

Als vocal-coach werkte ze mee aan tv-programma’s “Popstars the Rivals” en het “Jr. Songfestival” en “Wie wordt Tarzan?” Daarnaast is ze vocal coach van o.a. Marco Borsato. 
Haar eerste theaterervaring deed ze op in theaterseizoen 2005/2006, met de productie “Queen in Concert”. Dit was een samenwerking met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht.  Esther was ook te bewonderen als de goede fee Glinda in de Joop v.d. Ende musical “The Wiz”. Met de Houdini’s verzorgde ze een jazz-tour langs de kleine theaters.

Aanmelding en meer informatie kan door een email te sturen và³à³r 5 augustus 2011 naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)


Meer informatie over Musicalgroep Rits is te vinden op onze website: http://www.musicalgroeprits.nl.