Auditie voor Girls Night-The Musical
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  11
Geregistreerd  2010-07-19

Deze energieke musical gaat over het leven van een aantal vrouwen. Het is hilarisch, gek en met verrassende elementen. Het speelt zich voornamelijk af in een karaokebar met flashbacks naar het verleden en ook het toilet speelt een grote rol. Als kijker herken je direct alle persoonlijkheden. Carol is geboren om te feesten. Anita zegt waar het op staat, Liza heeft wat euh… drank, misschien ook wat drugsproblemen, Kate leeft ogenschijnlijk het perfecte leven en Sharon… Sharon is dood en leeft haar leven op aarde als een engel. Alleen voor vrouwen? Nee, ben je mal. Ook mannen zijn welkom! De liedjes zijn net zo herkenbaar als de persoonlijkheden. Je gaat gegarandeerd mee lachen, meehuilen en meezingen. Je kan niet stil zitten bij deze musical…  Lees meer: http://irisperformingarts.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=90

We zijn een amateurgezelschap in Gouda die onlangs haar éénjarig bestaan heeft gevierd en dat eerste jaar succesvol heeft afgesloten met twee uitverkochte zalen met haar eindproductie ‘Musical Revue’.

Wij zijn op zoek naar jeugd- en volwassen vrouwelijke hoofdrollen.

Je moet aantoonbaar zang- en spelervaring hebben.

Mannen zijn ook van harte welkom om te komen auditeren.

Ensemble: verschillende kleine spel- en zangrollen. Ook worden er choreografieën aangeleerd.
Zowel solistisch als ensemble (vrienden, vriendinnen of man(nen) van Carol, Anita, Kate, Liza, barbediening, toiletjuffrouw, karaokebarbezoekers).

Alle repetities worden vanaf 23 september 2011 gehouden in Gouda.
Auditie: 16 september 2011.

Meer informatie: http://www.irisperformingarts.nl
Vragen: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

[ Gewijzigd: 19 July 2011 07:24 PM by Iris Performing Arts ]