In Concert met Nurlaila Karim
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

’s-Gravenhage, 15 augustus 2011. Volgende vrijdagavond zal Nurlaila als special guest, tijdens het speciaal georganiseerde ‘In Concert voor gehandicapte kinderen in Indonesie’ in het theater Diligentia ten Den Haag, enkele prachtige ballads zingen.

De avond staat volledig in het teken van gehandicapte kinderen op het eiland Bali in Indonesië. De opbrengst van het concert gaat volledig naar de stichting Adat Anak, opgericht door initiatiefneemster Monique Colijn. De stichting Adat Anak heeft als doel door middel van inzameling, betere en uitgebreidere schoolvoorzieningen te realiseren. Momenteel zitten op Bali ongeveer 100 gehandicapte kinderen thuis te wachten op een mogelijke plaatsing.

In samenwerking met Simone Pormes hebben tal van bekende muzikanten en vocalisten zich bereid gevonden belangeloos mee te werken aan deze mooie avond waarin met hart voor de kinderen een bijzonder concert met ’n mooie balans tussen Jazz, Pop, Soul en ’n vleugje Latin wordt gebracht. 

Naast Nurlaila zullen o.a. Humphrey Campbell, Phoebe de Beer en Asuka Watanabe als special guests hun medewerking verlenen aan deze avond.

De band, onder leiding van Karel Boehlee (piano) bestaat uit : Peter Tiehuis (gitaar), Theo de Jong (bas), Fer van Duuren (percussie) en Andy Pormes (drums). De vast vocalisten zijn Diana Rosendal-van Putten, Dedre Twiss, Lodewijk van Gorp en natuurlijk Simone Pormes zelf.

Datum : 27 augustus a.s.

Aanvang : 14.30 uur

Locatie : Theater Diligentia, Lange Voorhout 5 te Den Haag