Dinershow van Musicalgroep Rits
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Musicalgroep Rits organiseert dinershow

Ter gelegenheid van haar 15-jarig bestaan organiseert Musicalgroep Rits op vrijdagavond 16 september 2011 een dinershow in samenwerking met Ipse de Bruggen, Rode Rozen & Tortilla’s en de Firma van Buiten.

Deze dinershow zal plaatsvinden in ‘De Ruimte’, Centrum voor Arbeid & Training van Ipse de Bruggen. ‘De Ruimte’ biedt werk op maat voor volwassenen met een verstandelijke handicap door middel van theater, ateliers en fietsenwerkplaats. Voor deze gelegenheid wordt het gebouw omgetoverd tot theaterrestaurant.

De avond zal gevuld worden met musicalentertainment en heerlijk eten. De dinershow bevat onder andere een preview van de voorstelling Children of Eden, die Musicalgroep Rits op 4 en 5 november in Theater de Veste op de planken brengt.

De opbrengst van de avond gaat gedeeltelijk naar het goede doel. Rits zal de spaarpot van ‘De Ruimte’ vullen ten behoeve van de aanschaf van theaterkleding, attributen, lampen, decormateriaal en een muziekinstallatie. Met het andere deel wil Rits Children of Eden nog meer glans geven en er met recht een jubileumvoorstelling van maken.

De kosten van de avond bedragen € 50,- per persoon (inclusief eten en drinken). Na aanmelding bent u van harte welkom in ‘De Ruimte’ vanaf 18.30 tot 23.00 uur. Aanmelden kan tot en met 1 september.

Aanmelding en meer informatie: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Meer informatie over Musicalgroep Rits: http://www.musicalgroeprits.nl

Meer informatie over Ipse de Bruggen: http://www.ipsedebruggen.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”