Musicallessen voor jongeren in Noord-Brabant (Helmond)
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2011-09-08

Zaterdag 17 september start het musicalschooljaar bij Kunstkwartier in Helmond weer! Er zijn nog plaatsen in de jongerengroepen (vanaf 12 jaar) op zaterdag, dus schrijf je snel in!

De lessen:
Ontwikkel je musicaltalent! Zingen, dansen en acteren; waar houdt het ene op en begint het andere? Maar vooral hoe combineer je deze drie kunstvakken! Musical is een dynamische en veelzijdige cursus waarbij heel serieus gewerkt wordt aan het verbeteren van je vaardigheden. Bij deze cursus leer je alle facetten van het musicalvak beter kennen en is er steeds meer aandacht voor je persoonlijke groei als zanger, danser of acteur.
Je krijgt iedere week les in twee van de drie vakken. Zo krijg je bijvoorbeeld de ene week les in zang en toneel, de volgende week in toneel en dans. Na drie weken heb je twee keer les gehad in ieder vak. Lekker afwisselend dus!
Er wordt in blokken gewerkt met bestaand musicalmateriaal. Bijvoorbeeld uit de musical ‘We will rock you’ of ‘Legally Blond’. Aan het eind van dit cursusjaar laat je zien wat je kan op het podium in een eindpresentatie of open les tijdens ons musicalfestival!

De lessen worden gegeven door Sandra Swinkels (toneel), Lindsay Gielen (dans) en Anne-Marijn Smulders (zang). Deze docenten hebben veel ervaring op het gebied van regisseren, choreograferen en vocal coachen van diverse musicalproducties en hebben er weer veel zin in een nieuw schooljaar te starten!
De lessen vinden plaats op zaterdag van 10.00-12.30 uur in het Kunstkwartier in Helmond (Kromme Steenweg 16).

Heb jij altijd al willen stralen op het podium? Of wil je misschien van musical je vak maken? Grijp dan nu je kans en schrijf je in!

Inschrijven en info
[www.kunst-kwartier.nl] -> theater -> cursusaanbod -> musical jongeren