Auduties Seussical (KotéKoer) - Brugge BE
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Op 9, 10 en 11 september vonden de voorstellingen van Peter Pan, een muzikaal avontuur plaats in de Stadsschouwburg van Brugge. Dit spektakelstuk van de nieuwe Brugse musicalvereniging KotéKoer wist 3000 mensen naar de Stadsschouwburg te lokken en ontving achteraf lovende commentaren. Koen Crucke, peter van het project en zelfs Anthony Drewe, één van de auteurs en een ster in de internationale musicalwereld, kwamen een kijkje nemen en hadden enkel prijzende woorden voor het talent, keiharde werk en enthousiasme van het hele productieteam.
KotéKoer is dan ook zeer trots om u te informeren over de audities van haar volgende productie, “Seussical jr”.
Deze Broadwaymusical van Ahrens en Flaherty is gebaseerd op de verhalen van Dr. Seuss, met o.a. de Kat in de Hoed en de olifant Horton. De musical wordt gekenmerkt door catchy muziek en een ontroerend verhaal.

Dit zal een jongerenproductie worden waarbij we enkel acteurs en actrices jonger dan 20 jaar wensen te casten. Wij organiseren begin oktober open audities, waarop elke jongere kan solliciteren naar een rol in Seussical. In dit stuk zijn er trouwens zeer veel grote rollen! Via deze weg wensen wij elke geïnteresseerde op te roepen om zich online voor onze audities in te schrijven.

Seussical zal opgevoerd worden in september 2012 in Cultureel Centrum De Dijk in Sint-Pieters - Brugge.

Regie: Matthijs Vandekinderen
Muzikale leiding: Ruben Vanden Broucke
Choreografie: Ellen Braet
Productieleiding: Bert Seghers

AUDITIES - 7-9 oktober 2011 - WWW.SEUSSICAL.BE