Nog kaarten te koop voor “The Show Must go on”
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2011-10-01

Deventer Musical: The Show must go on!

Nooit geweten hoe emotioneel, prikkelend en gezellig musicals kunnen zijn? Dit kan dan uw eerste keer zijn! Op 10 november houdt Deventer Musical het promotieconcert “the Show must go on” in de Deventer Schouwburg.
Bij dit promotieconcert zullen wij de gehele avond nummers uit onze musicals zingen, aangevuld met speciaal voor dit concert geselecteerde liedjes. Onze voorstelling beperkt zich echter niet alleen tot het podium, maar door de hele Schouwburg. Ook vooraf, tijdens de pauze en na afloop zal er nog vanalles gebeuren. Kortom: laat u verrassen!

We zijn de afgelopen jaren gevleid door de geweldige reacties op ons decor, de live muziek van het orkest, het passionele acteerwerk en de zangkwaliteit.
Maar laten we eerlijk zijn: We hebben het financieel niet gemakkelijk. De economische crisis, de bezuinigingen op Kunst en Cultuur en de inbraak in ons decorcentrum hebben ons flink getroffen. Dit houdt de Deventer Musical echter niet tegen om door te gaan met het publiek uit Deventer en wijde omgeving te blijven verblijden met hoogstaande musicals.
Wij willen in november volgend jaar graag nog eens bewijzen wat we kunnen in onze productie “Moulin R.”
Daarvoor hebben wij wel uw hulp nodig.  Met de inkomsten uit de kaartverkoop van dit promotieconcert en de daaromheen georganiseerde activiteiten kunnen wij dit mogelijk maken.

Solisten en ensemble zullen op 10 november alles geven wat ze in zich hebben, wij staan immers bekend om te spelen en te zingen met onze hele ziel en zaligheid. Wij beloven u kippenvel, spanning, heerlijke muziek, luchtig spel en groot vermaak.
Komt u ook?

“The Show must go on”, Deventer Schouwburg, Donderdagavond 10 november 2011.
De kaarten zijn voor €15 in de voorverkoop. Bestellen is ook mogelijk. Stuur dan een e-mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Kijk ook op http://www.deventermusical.nl