Nederlandse première van de musical “A Man Of No Importance” op 5 november 2011
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

De kaartverkoop voor de Nederlandse première van A Man of No Importance is in volle gang. Dit is niet zo gek want wie wil er nu niet bij zijn? De musical die in Amerika prijzen in de wacht heeft gesleept en die in Londen volle zalen trok, komt voor het eerst in Nederland!

De musical maakt een vette knipoog naar Broadway. Er is enorm veel te beleven en je komt ogen en oren te kort. De toeschouwers worden vermaakt en geraakt en meegetrokken in de momenten van kippenvel, liefde en verdriet. En wat is een musical zonder hilarische momenten?
Nu het repetitieproces richting première gaat, realiseren ook alle Totalers dat het een productie wordt om van te smullen! Wekelijks ontstaan er nieuwe spelsituaties en stijgen hoofdrolspelers boven zichzelf uit. Er is dan ook weinig aan het toeval overgelaten. Al vorig jaar is er een aantal Totalers afgereisd naar Londen om de Engelstalige versie van A Man Of No Importance met eigen ogen te zien. Met de cast van de Ierse musicalgroep wisselden ze ervaringen uit om de enscenering meer “Iers” te maken. We zeggen niet Dublin, maar Doblin! En voor een echte Ierse dans werden eerst lessen gevolgd bij de Irish dance academy.
Daarnaast is er veel geïnvesteerd in het geluid en met 10 microfoons zal verstaanbaarheid geen probleem zijn.

Afgelopen zaterdag is er een grote mijlpaal bereikt toen de gehele doorloop werd gespeeld. Totaal ligt goed op schema voor een schitterende première in theater de Lieve Vrouw in Amersfoort.
Bestel daarom snel kaarten voor één van onze voorstellingen via lievevrouw.nl