Crowdfundingsactie voor ABDALLAH en de Gazelle van Basra
change_status
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  41
Geregistreerd  2008-03-30

http://www.crowdfundingfacilities.com/content/abdallah-en-de-gazelle-van-basra

De Dutch Don’t Dance Division brengt - in coproductie met Holland Dance en Lucent Danstheater - ABDALLAH en de Gazelle van Basra, een magisch Oosters sprookjesballet. Een choreografie van Thom Stuart en Rinus Sprong (bekend van The Ultimate Dance Battle).

25 tot en met 28 december te zien in het Lucent Danstheater in Den Haag.

ABDALLAH en de Gazelle van Basra wordt gedanst door 123 dansers, van internationaal toptalent tot dansprofessional, en van dansvakstudent tot dansamateur van 6 tot 65+ jaar oud. De muziek van de Deense componist Paulli wordt live uitgevoerd door een orkest van 40 musici van het Koninklijk Concervatorium Den Haag, o.l.v. dirigent Hernan Schvartzman.
Met o.a. Ivan (winnaar So you Think You Can Dance 2008), Sinerjey, Junior en Chantal (The Ultimate Dance Battle).

Maggie Foyer, van magazine Dance Europe, over ABDALLAH en de Gazelle van Basra:
” Up-to-date ballet with a dash of street cred.”
” Packed family audiences.”
” Talented youth and mature strength.”
” Drawing in a wide audience, some of whom might otherwise never dream of going to he ballet.”

Om dit unieke megaproject uit te voeren hebben we jouw hulp hard nodig!

In plaats van belasting te betalen kunt u ook een bedrag schenken aan DeDDDD. Stichting De Dutch Don’t Dance Division is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor u uw gift kunt aftrekken van uw belasting! Zie voor meer uitleg http://www.ddddd.nu.
 
Benefits for promoters

BENEFITS VOOR DONATEURS: Gift tot aan 50 euro: Bedankt voor je bijdrage! We zullen je naam vermelden op onze website http://www.ddddd.nu.

Gift van 50 tot en met 100 euro: Bedankt voor je gulle gift! We zullen je naam vermelden op de website van DeDDDD, en in het programmaboekje van ABDALLAH en de Gazelle van Basra.

Gift van 100 tot 250 euro: Hartelijk dank! Naast naamsvermelding op onze website en in het programmaboekje van ABDALLAH en de Gazelle van Basra bieden we je graag een vrijkaart aan voor een voorstelling naar keuze!

Gift van 250 tot 750 euro: Hartelijk dank! Naast naamsvermelding op onze website en in het programmaboekje van ABDALLAH en de Gazelle van Basra bieden we je graag twee vrijkaarten aan voor een voorstelling naar keuze, en een rondleiding achter de schermen met MEET&GREET; van choreografen en cast!

Gift boven de 750 euro: Bedankt voor deze geweldige bijdrage! We nemen graag persoonlijk contact met je op om een passende tegenprestatie op maat samen te stellen.

‹‹ Suus      Branden - gaat dat zien! ››