Material Girls de Musical
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  14
Geregistreerd  2008-02-22

Met trots presenteren wij van SGME de muzikale voorstelling Material Girls. Een voorstelling die gaat over het wel en wee van 5 muzikale en goed uitziende jonge meiden die de weg naar de top willen bereiken. De weg er naar toe bestaat vol met hobbels waarbij een ieder haar eigen persoonlijke problemen mee neemt. Zal dit voor hun het einde betekenen of juist een nieuw begin? Intriges, spanningen en hits van Madonna laten zien dat de weg naar de top moeilijk is.

Op dit moment zijn we bezig de cast samen te stellen.  Voor de ‘groep’ Material Girls zoeken we 5 (niet professionele) verschillende getalenteerde meiden.

Op dit moment hebben we 3 meiden geselecteerd en zijn we dus nog op zoek naar 2 meiden   We zijn nu nog specifiek op zoek naar een blondine en een donker getint type.

Met de juiste coaching willen we van de meiden een geoliede meidengroep van maken. Je krijgt professioneel zang-, toneel- en danslessen hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van 36,- p.mnd. 
Om dat te bereiken willen we eerst een paar keer optreden als groep tijdens open podia.

Voor de overige castleden zoeken we (semi) professionals.  Tijdens de repetitieperiode wordt er geen vergoeding betaald.

De voorstelling wordt gespeeld in het seizoen 2013-2014 (van februari 2014 t/m juni 2014). in de maanden april en mei a.s. willen we een promo maken en deze opsturen naar de theaters. De repetitie vinden plaats in Arnhem. De voorstelling wordt geregisseerd door Marijtje Rutgers en geproduceerd door 1974 Producties. 

De auditie voor de meidengroep is in workshop vorm om te kijken hoe het onderling klikt en hoe de stemkleuring is.  Verder willen we natuurlijk zien wat je danskwaliteiten zijn en of je kan acteren.