Nieuwe Theaterworkshop, deze zomer
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  5
Geregistreerd  2011-07-22

Zomervakantie Theaterworkshop (i.s.m. Theaterschool Luna (De grootste jeugd-theaterschool van Twente))


Een week vol met leerzame, professionele theater-, zang- en dans- lessen en veel gezelligheid, op een prachtige locatie in Twente.


WANNEER:
In de laatste week van de zomervakantie, van 27 augustus tot en met 2 september. 1 en 2 september treden we op met straattheater tijdens het Breugeliaans festijn in Losser.
Website optredens: http://www.bruegheliaansfestijn.nl

TIJD:
Van maandag tot vrijdag zullen de lessen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag zullen de optredens en het straattheater zijn.


OVERNACHTINGEN (dit hoeft niet, maar kunt u voor kiezen):
Slapen kan op de lokatie, dit kunnen wij voor u regelen, evenals het ontbijt, lunch en avond eten.
             

Verdere informatie:


INHOUD:
U krijgt in deze theaterworkshop les in dans, spel en zang, de hele dag lang. En er zullen 2 dagen zijn waarin we optreden en straattheater zullen verzorgen.

VOOR WIE:
Het is voor alle leeftijden geschikt vanaf 8 jaar, maar ook voor ouderen die bijvoorbeeld meer acteerervaring zouden willen opdoen etc. We proberen zo persoonlijk mogelijk de cursisten te helpen. We bieden ook een prijs optie voor overnachting, eten en drinken. Hierdoor kan iedereen uit heel Nederland mee doen met de theaterworkshop.

DOCENTEN:
Meer informatie over de docenten zal snel volgen. Wel weten we dat Jordy Maarseveen (gestudeerd aan de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en gespeeld in o.a. musical Doornroosje, De producers en vanaf mei te zien in musical The little mermaid (Stage entertainment/ Disney Theatre productions)) waarschijnlijk een aantal lessen zal gaan geven!

BEREIKBAARHEID LOKATIE: 
-Met de auto is de lokatie makkelijk te bereiken en kunt u de auto parkeren bij de lokatie zelf, dit is gratis.
-Met het openbaar vervoer kunt u komen naar treinstation Oldenzaal, waar we u kunnen ophalen. Hoe u naar station Oldenzaal komt vanaf u lokatie kunt u het beste bekijken op http://www.ns.nl of www.9292.nl.


Mocht u meer willen weten over de theaterworkshop of wilt u een inschrijfformulier ontvangen?
Dan kunt u mailen naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

[ Gewijzigd: 11 April 2012 07:38 AM by Theaterworkshop ]