Blame the Boogie een swingende 70’s musical 22 en 23 juni in Orpheus, Apeldoorn
change_status
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  533
Geregistreerd  2005-08-01

Musicalgroep Colours presenteert:

“Blame the Boogie”

Een spetterende voorstelling met knallende 70’s hits.
Musicalgroep Colours staat 22 en 23 juni op de planken met haar nieuwste productie: Blame the Boogie. Na de successen Tjess, Carpe Noctem en Back to the 80’s staat de groep na 2,5 jaar weer op de bühne van Schouwburg en congrescentrum Orpheus. Met Blame the Boogie zal Colours wederom laten zien dat zij met enthousiasme en overtuiging een swingende musical kunnen neerzetten.
Blame the Boogie vertelt het verhaal van Jack, een jongen die ervan droomt om door te breken in de muziekwereld. Het lijkt niet te lukken, totdat hij in contact komt met een charmante demonische dame. Haar genereuze aanbod is er één die Jack niet kan weigeren.
Maar is het wel verstandig dat Jack zijn vingers brandt aan dit aanbod en wie of wat is het hete hangijzer die de weg naar Jacks droom verspert?

De groep, die bestaat uit 25 gedreven spelers, is momenteel druk aan het repeteren in het vertrouwde repetitielokaal in Dok Zuid. De swingende choreografieën zijn van de hand van Melissa Jansen, als muzikaal-leider is Nienke van der Vegte betrokken en dit alles staat onder regie van Gerard de Bruin. Naast het spelen, zingen en dansen zijn de leden ook betrokken bij het ontwerpen en maken van kostuums en decor.

Musicalgroep Colours hoopt het publiek te verwelkomen in Orpheus, waar men zich kan wanen in de sfeer van de jaren ‘70, inclusief plateauzolen, broeken met wijde pijpen en onmisbare jaren 70’s hits, die voor deze voorstelling vertaald zijn door Olaf van Werven.

“Don’t blame it on the sunshine, the moonlight, the good times, just blame the boogie!”

http://www.musicalgroepcolours.com
http://www.orpheus.nl/kaarten/blame_the_boogie/

   Handtekening   

Mijn recensies lees je op:

http://www.theaterreview.nl - de nieuwste theatersite!

Ook op facebook: https://www.facebook.com/theaterreview/?fref=ts

  [ # 1 ] 06 June 2012 09:01 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Persbericht

Musicalgroep Colours is er klaar voor!

“Blame the Boogie”
“Don’t blame it on the sunshine, the moonlight, the good times, just blame the boogie!”
Nog twee weken te gaan en dan staat Musicalgroep Colours op het toneel van Orpheus, ditmaal met de jaren zeventig voorstelling ‘Blame the Boogie.’ Het duurde even voordat Colours weer de bühne op kon, want voor deze voorstelling moest een geheel nieuw artistiek team aangetrokken worden. Regisseur Gerard de Bruin vertelt: “Blame the Boogie is een groots project waarmee Colours echt weer van zich laat horen, dat mag ook na 2,5 jaar afwezigheid. Ik zie hoe goed iedereen het doet, daarbij zijn mensen echt boven zichzelf uitgestegen.” Aldus regisseur Gerard de Bruin op de laatste repetitiedag van de voorstelling. Nienke van de Vegte is als muzikaal leider verantwoordelijk voor de knallende discohits die geïntegreerd zijn in Blame the Boogie. “Dit is voor mij de eerste keer dat ik een groep begeleid bij een musical.” Ze sluit aan bij de Bruin: “Colours staat straks vol enthousiasme te spetteren op het toneel, dat geeft voldoening.” Wat is een musical zonder dans? Melissa Jansen is de choreografe van Colours zij verteld: “De discohits als Celebration, Disco Inferno en Hot Stuff werken aanstekelijk. Het was voor mij als choreografe een feestje, dat zie je terug bij de leden. Wat dans betreft heeft Colours een behoorlijke stap gemaakt, daar ben ik trots op.” Het artistiek team gaat de voorstellingen op 22 en 23 juni met vertrouwen tegemoet!

Blame the Boogie vertelt het verhaal van Jack, een jongen die ervan droomt om door te breken in de muziekwereld. Het lijkt niet te lukken, totdat hij in contact komt met een charmante demonische dame. Haar genereuze aanbod is er één die Jack niet kan weigeren.
Maar is het wel verstandig dat Jack zijn vingers brandt aan dit aanbod en wie of wat is het hete hangijzer die de weg naar Jacks droom verspert? Dit verhaal wordt neergezet door de 24 gedreven spelers, die momenteel de laatste voorbereidingen treffen voor voorstellingen op 22 en 23 juni. De cast wordt aangevoerd door hoofdrolspeler Davey Brom, dit is voor hem zijn tweede productie bij Colours, maar zijn eerste hoofdrol. “Colours is een hechte groep, dat is zichtbaar op het toneel. We versterken elkaar en we gaan met elkaar voor een mooi resultaat.” De groep legt momenteel de laatste hand aan het decor en de kostuums, daarnaast staan veel promotionele activiteiten gepland. 9 juni geeft Colours een preview van de voorstelling op de Culturele Pleinmarkt. Bij de stand van Colours zijn die dag ook kaarten te koop.
Actie: Musicalgroep Colours biedt vanaf 9 juni haar kaarten aan voor een speciale actieprijs van 17,50 euro in plaats van de reguliere prijs van € 21,50. De kaarten zijn te koop bij de stand van Colours op de Culturele Pleinmarkt of bij de kassa van Orpheus.