Wie speelt er mee in Ticket to Broadway?
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2012-05-17

In 5 jaar wist Musicalvereniging Unidos te ontroeren, entertainen en naam te maken in Velsen en omstreken met haar producties. Na Jekyll & Hyde, Parade, Titanic, BARE en De Jantjes neemt de vereniging het publiek dit jaar mee naar het episch centrum van musical. Met ‘Ticket to Broadway’ brengt Unidos grote Broadwaysongs naar de Stadsschouwburg Velsen. Nieuwe leden worden gezocht, dus maak jij de cast compleet?

WIE ZOEKEN WE?
Voor de nieuwe productie van februari 2013 is Unidos op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 20 — 35 jaar met zang-, acteer- én danstalent. Enthousiaste, nieuwe aanvullingen voor onze cast die wekelijks op dinsdag vanaf 19.30 beschikbaar zijn voor de repetities in het Ichthus Lyceum in Driehuis. Omdat Unidos streeft naar een hoge kwaliteit van haar producties zullen alle aspirant-leden eerst een stemtest doen om te bepalen of zij mee kunnen werken aan de nieuwe productie.

Wil jij met een ambitieuze groep werken aan een show vol musicalklassiekers? Kom dan op dinsdag 5 juni naar de openbare repetitie. Iedereen is welkom! Proef de sfeer en maak kennis met de Unidosleden en het artistiek team. Na afloop van de repetitie kun je meteen een stemtest af laten nemen. Kun jij niet aanwezig zijn? Neem dan contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address) voor meer informatie en aanmeldingen.