Girls Night de musical!
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  17
Geregistreerd  2010-10-27

Op 30 juni en 1 juli speelt deze musical in Gouda en in Alphen aan de Rijn!!!

Locaties:
30 juni 2012 - Jeugdtheater, Turfsingel 34,  2802 BC, Gouda
Middagvoorstelling: 14:30 uur
Avondvoorstelling: 20:00 uur

1 juli 2012 - Parktheater, Cornelis Geellaan 2, 2406 JG, Alphen a/d Rijn
Middagvoorstelling: 14:30 uur


Iets over het verhaal:
De energieke musical ‘Girls Night’ gaat over het leven van een aantal vrouwen. Het is hilarisch, gek en met verrassende elementen. Het speelt zich voornamelijk af in een bardancing met flashbacks naar het verleden en ook het toilet speelt een grote rol. Als kijker herken je direct alle persoonlijkheden. Carol is geboren om te feesten, maar draagt een groot geheim met zich mee. Anita heeft euh… wat ernstig psychische problemen, Lisa heeft last van verlatingsangst, Kate leeft ogenschijnlijk het perfecte leven, maar niets is minder waar en Sharon… Sharon is dood en leeft haar leven op aarde als een engel. Alleen voor vrouwen? Nee, ben je mal. Ook mannen zijn welkom! De liedjes zijn net zo herkenbaar als de persoonlijkheden. Je gaat gegarandeerd mee lachen, meehuilen en meezingen. Je kan niet stil zitten bij deze musical…


Het belooft een mooie show te worden, met hilarische momenten!!! En veel bekende nummers, die zich prima lenen om eens lekker mee te feesten met de cast!!

Voor kaarten, mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) ! De kaarten kosten 15 euro per stuk, maar als je naast een show in Gouda ook nog naar Alphen aan de Rijn komt, krijg je 5 euro korting op het kaartje voor Alphen aan de Rijn!!!


Voor vragen kun je ook mij PMen!