Musical/muziektheaterkamp voor 16 - 21 jr in Neerpelt, B
change_status
Avatar
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2012-05-23

Een bericht voor alle jongere (Vlaamse) musicalliefhebbers!
De vakantieorganisatie Sporta staat bekend om zijn actieve grote sport kampen máár, jaarlijks vindt er ook een klein kamp plaats waar het gaat om de betere podiumkunsten.
In de bossen van Neerpelt strijkt een team van gepassioneerde docenten neer om twee weken lang hun grote liefde ‘Theater!’ te delen en door te geven aan de jongere generatie.
5 dagen lang wordt er in verschillende groepen gewerkt aan een voorstelling die mét elkaar tot stand komt en uitgevoerd wordt op vrijdagmiddag voor de ouders. Je kunt kiezen uit de volgende groepen musical/muziektheater, toneel, make a band en stand up.
Tijdens de musical/muziektheater Master Classes wordt gewerkt aan zang, interpretatie, spel en dans. We maken gebruik van bekend en minder bekend repertoire en maken onze eigen (kortere) versie van een bestaande musical. In het verleden hebben we zo onze eigen draai gegeven aan oa; Into the Woods, Nine, the Last five years en 13.
Dit jaar zal onder voorbehoud Spring Awakening op het programma staan.
Er wordt gewerkt van 9u30 tot 18u en ‘s avonds is er de ruimte om te ontspannen maar ook om je allerbeste of minder beste kansen te laten zien aan de andere groepen tijdens het Free podium. Kortom een week vol theater in al haar schoonste vormen.
Het kamp vindt plaats in de Dommelhof in Neerpelt Belgïe van maandag 9 t/m vrijdag 13 juli en is te vinden onder “Master Classes”
Voor meer info check de website http://www.sporta.be of mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Voor de jongere liefhebbers, de week ervoor vindt een kamp plaats voor 12 t/m 15 jarigen, zeer de moeite.