Terecht in Twijfel door Theatergroep Lef!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2012-06-03

Theatergroep Lef! treedt op in het Patronaat met musical ‘Terecht in Twijfel’
Op het randje tussen dood en leven

Op 15 en 16 juni a.s. speelt amateurtheatergezelschap Lef! een wervelende musical over het voorportaal van het dodenrijk. 

Na de jubileumvoorstelling in 2011 komen de 22 mannen en vrouwen van theatergroep Lef! dit seizoen met een zelfgeschreven musical over het leven vlak na de dood. Artistiek leider Syd Horster componeerde en arrangeerde de bijzondere nummers. 

Geen weg terug
Wat er na de dood gebeurt, kan niemand navertellen. De meeste mensen denken er ook liever niet over na. Kim heeft weinig keus als ze na een ongeval in een diepe coma belandt. ‘Terecht in Twijfel’ gaat over haar zoektocht in het voorportaal van de dood. Waar is de uitgang naar het aardse bestaan? En wat willen die andere ‘nieuwkomers’ van haar?
Haat, liefde, wrok, plezier, niets menselijks is de doden vreemd. Kim raakt in dubio.

Musicalprof
Als docent en performer deed Syd Horster projecten voor onder andere het Muziektheater Conservatorium Rotterdam, ‘Musicals in Ahoy 2006’ en ‘Musical Awards Gala 2006’. Ook in ‘Een klus voor Kloontje’ en ‘West Side Story’ van het Nederlands Musical Ensemble was hij te zien en te horen. Syd heeft jarenlange ervaring in zowel de professionele musicalwereld als in het lesgeven aan amateurs.

Kaartverkoop
Kaarten voor ‘Terecht in Twijfel’ zijn verkrijgbaar via http://www.patronaat.nl. De voorstelling begint op 15 juni om 20.00 uur en op 16 juni om 14.00 en 19.00 uur.

Meedoen met Lef!
Begin september start theatergroep Lef! met audities voor de volgende musical. Lijkt het je leuk om zelf theater te maken? Stuur dan een mailtje naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). En kom vooral kijken naar ‘Terecht in Twijfel’!