Xapp Kindercasting zoekt drie jonge TOPACTEURS voor Amerikaanse speelfilm
change_status
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Voor de (Engelstalige) film “The Book Thief” zijn wij op zoek naar drie jonge topacteurs. In dit bericht staat alles wat je moet weten om je aan te melden voor een screentest.

Rolbeschrijving en alle informatie:
http://www.xapp.nl/pdf/Casting-The-Book-Thief-Nederland-Xapp-KinderCasting.pdf

Op dit moment worden er castings gehouden voor de hoofdrollen in Duitsland en Denemarken. Ook kinderen uit Nederland kunnen in aanmerking komen voor de rollen. Xapp zoekt kinderen die deze dragende rollen denken te kunnen vertolken. De film is in het geheel Engels gesproken. Samen met een deskundige op het gebied van logopedie en taal gaan de hoofdrolspelers aan het werk om het juiste Engelse accent in te studeren. Er wordt opgenomen in Duitsland vanaf februari 2013. Controleer dus of je beschikbaar bent in deze periode. Vrij krijgen van school is ook een vereiste.

Uiterlijk: De kinderen die de drie rollen spelen moeten een blanke huidskleur hebben. De haarkleur of kleur van de ogen is niet van belang.

-  Stuur een uitgebreide mail met motivatie waarom je één van de rollen zou WILLEN en KUNNEN spelen.
-  Stuur minimaal 4 recente foto’s van jezelf mee. Op minimaal één foto sta je van top tot teen op.
-  vermeld je naam, achternaam, geboortedatum, volledige adres en telefoonnummer(s)
-  stuur de mail voor 2 november a.s. naar Xapp KinderCasting

Let op: controleer of je genoeg tijd hebt om een rol te kunnen spelen. Je zult er tijdens en voor de draaiperiode ALLE andere activiteiten aan de kant moeten schuiven! Meespelen wordt een groot avontuur voor jou en jouw ouders!

Je krijgt een bevestiging als je mail bij ons is binnengekomen. Je ontvangt een uitnodiging voor een screentest op basis van jouw mail. Als je niets van ons hoort ben je dus niet uitgekozen voor deze screentest.

Rolbeschrijving en alle informatie:
http://www.xapp.nl/pdf/Casting-The-Book-Thief-Nederland-Xapp-KinderCasting.pdf