Grimm in Den Haag Zoekt mannen!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2012-10-28

Stichting Grimm zoekt mannen.
Voor Dinsdag 6 November zijn wij nog opzoek naar mannen die ons komen versterken voor onze nieuwe productie “Liefde zoals bedoeld” Een theaterproductie waar we film, toneel en muziek met elkaar willen koppelen. Het verhaal is geschreven door Kim Ho Kim en Terence van koert.
We proberen nieuw en uitdagend theater te creëren met een leuk team acteurs die dit verhaal graag willen vertellen. De speeldagen zijn eind Januari begin Februari. Wij repeteren elke Dinsdag van half 8 tot half 11. Wij vragen voor deze repetitieperiode een kleine contributie van 45,-
Op dit moment zoeken wij nog mannen voor drie Rollen.

LIEFDE ZOALS BEDOELD
Het is Middernacht, in eens rustig dorpje zoals er meerdere in Nederland zijn ontwaakt Melinda uit een beklemmende nachtmerrie. Haar vermiste man Michael was plots teruggekomen…althans dat dacht ze. Was het slechts een droom, aangewakkerd door een valse hoop en hartverscheurende herinneringen van een betoverende liefde die ze gewoon niet kan loslaten?
Haar dochter Merel leeft in barre tijden. Ze doet haar best haar moeder,te ondersteunen, maar voelt zich onzichtbaar door de huidige omstandigheden.
Er is geen plek nu in haar moeders leven voor haar gevoelens, terwijl ze het idee heeft dat juist er meer gaande is, een complot die begonnen was voor haar vaders vermissing? Een duister geheim, die zich afspeelt onder hun neus, maar wat ze nog niet geheel kan plaatsen…
Lisa, haar beste vriendin, is de enige die luistert.
Samen proberen ze tot de bodem te komen van deze mysterie, en begint ze informatie te vergaren omtrent een man die Merel recentelijk ontmoet heeft, genaamd Arend. Alles leidt naar hem, en er is iets vertrouwds aan Arend, maar ze kan het nog niet plaatsen. Alles aan Arend doet Merel denken aan haar vader, maar waarom?
Wie is deze vreemde man? Wat heeft deze man te betekenen? Is het een incident dat ze elkaar tegen komen? Het lot dat ze elkaar tegen komen? Of is alles slechts een illusie? Waar is Michael?
Een zoektocht die leidt naar ontdekkingen die hun beider leven wel eens voorgoed zou kunnen veranderen…

De drie rollen die wij zoeken.

Brayen een barman, tussen de 25 en 45 jaar. is z’n goede vriend kwijtgeraakt en probeert zelf uit de sleur van zijn leven te komen

Michael een zanger tussen de 35 en 50 jaar. Heeft op een dag ruzie gekregen met zijn vrouw en is spontaan verdwenen, niemand die hem ooit nog gezien heeft.

Erick een manager, tussen de 30 en 40 jaar. Manager van Michael die wil zorgen dat Michael schatrijk wordt. Michael denkt er echter anders over.

Wij repeteren elke Dinsdag in Den haag van half8 tot 22.30

Wil jij meer weten of auditie komen doen, stuur dan zo snel mogelijk een mail met je cv en een foto naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address)