Ice age live
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

3 november 2012

Ice Age Live! [UTF-8?]à¢â‚¬ËœA Mammoth [UTF-8?]Adventureà¢â‚¬â„¢ beleeft wereld premiere in Londen


start 5-jarige internationale tour

Londen, 3 November 2012; Gisteravond beleefde Ice Age Live! [UTF-8?]à¢â‚¬ËœA Mammoth [UTF-8?]Adventureà¢â‚¬â„¢ haar wereld première in de prestigieuze Wembley Arena in Londen. De cast bestaande uit 40 van de beste internationale artiesten brachten een ongelofelijk spektakel voor het lokale publiek en gasten vanuit de hele wereld. Ice Age Live! [UTF-8?]à¢â‚¬ËœA Mammoth [UTF-8?]Adventureà¢â‚¬â„¢ is een Nederlandse productie en wordt geproduceerd door Stage Entertainment Touring Productions. Twentieth Century Fox Consumer Products koos het bedrijf van Joop van den Ende als strategische partner voor deze, en mogelijk ook toekomstige shows. Ice Age Live!  gaat vanaf nu op een 5-jarige internationale tour, waarbij 30 landen op alle continenten bezocht worden. Nederlandse Ice Age fans moeten nog even geduld hebben, de show is pas in het voorjaar van 2014 in Nederland te zien. Meer informatie is te vinden op http://www.iceagelive.nl.

Ice Age Live! [UTF-8?]à¢â‚¬ËœA Mammoth [UTF-8?]Adventureà¢â‚¬â„¢

Jeffrey Godsick, Directeur van Fox Consumer Products: [UTF-8?]à¢â‚¬Å“We zijn heel erg blij met deze spectaculaire live show gebaseerd op onze meest succesvolle animatiefilms. Ice Age Live! in een unieke arena show die zeker enthousiast gaat worden ontvangen door onze enorme groep [UTF-8?]fansà¢â‚¬Â.

à¢â‚¬Å“Ice Age Live! is een geweldige show die al onze verwachtingen overtreft. Het is fantastisch te zien hoe het publiek geniet van dit [UTF-8?]topentertainmentà¢â‚¬Â, aldus Caspar Gerwe, CEO van Stage Entertainment Touring Productions.

Over de show

Ice Age Live! [UTF-8?]à¢â‚¬ËœA Mammoth [UTF-8?]Adventureà¢â‚¬â„¢ is een originele arenashow waarin de publiekslievelingen uit Ice Age tot leven komen! Als eerste show in zijn soort combineert Ice Age Live! [UTF-8?]à¢â‚¬ËœA Mammoth [UTF-8?]Adventureà¢â‚¬â„¢ ongelooflijke decors, muziek en zang, acrobatiek, schaatsen op uitzonderlijk hoog niveau en stunts in de lucht met verhaallijnen en karakters uit de film. De productie neemt het publiek mee op een adembenemend avontuur met een compleet nieuwe verhaallijn geïnspireerd door de eerste drie films van de grootste internationale kaskrakerreeks aller tijden op het gebied van animatiefilms.

 


Grote namen

Bij de show zijn grote namen uit de entertainment industrie betrokken. Guy Caron, de briljante geest achter Cirque du Soleil-shows Ka en Dralion, regisseert de show. Verhaal, muziek en teksten zijn in handen van Ella Louise Allaire en Martin Lord Ferguson (o.a. Cirque du Soleil en Holiday on Ice). Michael Berg, co-auteur van de Ice Age-films is betrokken bij de dialogen en de karakters komen tot leven onder bezielende leiding van Michael Curry (o.a. Lion King, Olympische Spelen).

///Einde persbericht///

  [ # 1 ] 05 November 2012 10:17 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2700
Geregistreerd  2012-06-25

Klinkt goed. Jammer dat we nog zo’n 1,5 jaar moeten wachten 😉

   Handtekening   

Ik voel me voorgoed…..echt….. WICKED

  [ # 2 ] 05 November 2012 10:45 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Volgens mij staan ze dit jaar nog in Duitsland ook, dus als de drang echt heel groot is… 😄

  [ # 3 ] 05 November 2012 04:41 PM
Avatar
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  209
Geregistreerd  2012-06-05

Geen België? Dan gaan we maar naar Nederland!

  [ # 4 ] 07 November 2012 09:20 PM
Avatar
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  209
Geregistreerd  2012-06-05

Dan toch! Heb m’n tickets op rij 1 in Vorst Nationaal!!!