Vrede op Aard in DeLaMar
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Traditie Vrede op aard in het DeLaMar Theater voortgezet

Voor het vijfde opeenvolgende jaar spelen Olga Zuiderhoek en Kees Prins rond de feestdagen hun duovoorstelling Vrede op aard. Hiermee is deze kerstvoorstelling inmiddels een traditie geworden. Op 23, 25 en 30 december 2012 is de voorstelling te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Voor het eerst is de Vrede op aard geprogrammeerd in de grote zaal, wat de populariteit van de voorstelling onderstreept.

Vrede op aard
Chris en Agaath kennen elkaar al jaren. Van vroeger. Toen ze nog samen optraden. Hij als zanger en zij als zijn vaste tweede stem. Nu vieren ze Kerst. Te midden van de herinneringen. Te midden van de foto’s van vrienden en collega’s die ze vroeger gekend hebben. Moedig slaan ze zich er doorheen. Met drank. Zonder drank. Met liederen. En met humor. En met een opbeurende gedachte voor iedereen die maar voortjakkert in de wereld om hen heen: VREDE OP AARD (en in de mensen een welbehagen).

Olga Zuiderhoek en Kees Prins kennen elkaar al zo’n 25 jaar. In het begin regisseerde Olga Kees (De Duo’s). Later regisseerde Kees Olga (Een Nacht IJs, Een Maand Later). Nu regisseren ze elkaar in de voorstelling Vrede op aard. Olga verzamelde de muziek en bracht ideeën aan. Kees schreef er een dialoog bij. Samen spelen zij het wel en wee van een artiestenduo van de oude stempel.

 

‹‹ Ice age live      Purper Ladies ››