Musicalweekend ( Ramaekers Entertainment ) komt eraan
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

MUSICALWEEKEND KOMT ERAAN

Na MusicalCamp maakt Ramaekers Entertainment zich alweer op voor de volgende musicalvakantie, MusicalWeekend. Drie dagen gaan deelnemers aan de slag met de top uit het vakgebied, waaronder een gloednieuwe docent!

[WINDOWS-1252?]‘Vorig jaar organiseerden we MusicalWeekend voor het eerst. Het team bestond toen uit de vaste kern van MusicalCamp’, vertelt Marc Ramaekers, organisator van MusicalWeekend. ‘Dit jaar hebben we een geweldige toevoeging. Ara Halici zal het hele weekend les geven en de deelnemers begeleiden. Een grote kans voor iedereen die verder wilt in het vak. Ara heeft niet alleen veel ervaring als uitvoerend artiest maar is ook als docent betrokken bij de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Afgelopen zomer werkte hij op MusicalCamp ook al kortstondig met de leerlingen samen.’

De workshops van musicalweekend zijn gericht op het groepsproces binnen het theater maken. Maar daarnaast is er ook ruimte voor individuele lessen in liedinterpretatie. Drie dagen lang werken de leerlingen hard aan een ensemblestuk, welke ter afsluiting aan vrienden en familie wordt gepresenteerd. Hierbij studeert men muziek in met de juiste diepgang, door aan intentie en inleving te werken, alsmede een passende staging te maken.

MusicalWeekend is opgericht om deelnemers aan MusicalCamp niet een vol jaar te hoeven laten wachten op een volgende editie. Ondertussen maken we verschillende theaterproducties met de leerlingen maar de behoefte aan een weekend samen op pad blijft groot. We kiezen bewust voor een intieme setting met ongeveer 40 deelnemers in kleinere klassen. Uiteraard mogen de deelnemers van het weekend ook meespelen in verschillende producties die Ramaekers Entertainment produceert.

Meer informatie over MusicalWeekend: http://www.MusicalWeekend.nl