Musicallessen bij ‘Een Theaterstudio’ voor kinderen van 8 t/m 16 jaar
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2013-10-07

Op woensdag 6 november a.s. begint Een Theaterstudio met het geven van musicallessen en theaterlessen aan kinderen en jong volwassenen van 8 t/m 16 jaar. Een Theaterstudio is een initiatief van Roel Bakkum en Jessica Fuchs, twee jonge, professionele theater- en zangdocenten.

Na ruim 10 jaar les te hebben gegeven bij onder andere het Warm Water Jeugdtheater en het Nationaal Jeugd Musical Theater, besloten Roel en Jessica voor zichzelf te beginnen. Op 2 september jongstleden openden zij daarom ‘Een Theaterstudio’, hun eigen studio met jeugdafdeling, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.
De jeugdlessen worden gegeven aan groepen van steeds maximaal 10 kinderen, zodat ieder kind tot zijn recht komt en genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

De lessen starten op 6 november 2013 en lopen tot en met eind juni 2014. De groepen zijn onderverdeeld in de leeftijdscategorieën 8 t/m 10 jaar (1 uur les per week), 11 t/m 13 jaar (anderhalf uur les per week) en 14 t/m 16 jaar (anderhalf uur les per week). Elke week wordt er geacteerd, de zang- en danslessen wisselen elkaar wekelijks af. Zo worden de lessen fris gehouden. In juni zal elke groep een eindpresentatie geven, waarin ze kunnen laten zien wat ze geleerd hebben.

Op 6 november kan er voor 5 euro deelgenomen worden aan de eerste lessen. Wl je meer informatie over de lessen? Of wil je je inschrijven voor de eerste lessen op 6 november, kijk dan op http://www.eentheaterstudio.nl