Jeugd- en muziektheater Het Filiaal toert met twee familievoorstellingen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Jeugd- en muziektheater Het Filiaal toert met twee familievoorstellingen

De komende tijd valt er nog eens wat te kiezen bij Het Filiaal! Het Utrechtse stadsgezelschap speelt de poëtische kleutervoorstelling Trollenjong vanaf 2 februari in foyers van diverse theaters en Zo Plat Als De Wereld, muziektheater vol bizarre situaties, toert vanaf half februari tot en met begin mei door Nederland.

Trollenjong is een voorstelling van jonge maker- en actrice Sanne Zweije over anders zijn dan anderen en geloven in jezelf. Op een zacht speelveld van 6m bij 6m wordt het verhaal door twee acteurs verteld, gespeeld en uiteraard gedanst. Oorspronkelijk was Trollenjong alleen bedoeld om op scholen te spelen. Maar er kwam zoveel vraag van nieuwsgierige ouders, dat er nu ook een korte theatertournee start.

Zo Plat Als De Wereld is een remake. Deze voorstelling waarin drie heren in een bizarre opeenstapeling van onverklaarbare toestanden terecht komen, werd destijds met groot succes ontvangen door pers en publiek. Geen touw aan vast te knopen, maar dat geeft niets. Als je houdt van de schilderijen van Magritte, Monty Python’s Flying Circus, Jacques Tati of Bach, moet je zeker komen kijken. Maar ook als je je wilt laten meeslepen door drie virtuoze mannen die van niets iets weten te maken.

meer informatie & kaarten kopen
Kijk voor de gehele speellijst, meer informatie over de voorstellingen, filmpjes en foto’s op http://www.hetfiliaal.nl.

‹‹ Little Voice      Niki Romijn ››