Holland Symfonia presenteert familievoorstelling Piazza dellࢠOrchestra
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Holland Symfonia presenteert familievoorstelling Piazza [UTF-8?]dellà¢â‚¬â„¢Orchestra

Zondag 30 maart en zondag 6 april presenteert Holland Symfonia in Zaandam vier keer de betoverende familievoorstelling Piazza [UTF-8?]dellà¢â‚¬â„¢Orchestra. Met de sopraan Laetitia Gerards, de acteurs en zangers Loes Luca, Cees Geel en Thijs Maas en het orkest Holland Symfonia o.l.v. Marco Boni. Tickets zijn te bestellen via tel 0900 3344553 en http://www.zaantheater.nl.

Piazza [UTF-8?]dellà¢â‚¬â„¢Orchestra is een heerlijke, indrukwekkende en ontroerende kennismaking met klassieke muziek. Voor dit sprookjesachtige project is de Affuitenhal op het Hemburgterrein in Zaandam omgetoverd tot een Italiaans dorpsplein. Holland Symfonia en het publiek komen er samen voor een geweldige muzikale belevenis.

Laetitia Gerards, Loes Luca, Cees Geel, Thijs Maas en de orkestleden zijn de dorpelingen die zich voorbereiden op het jaarlijkse muziekconcours. Het wordt hoog tijd dat het dorp het concours eens wint, maar de muzikanten zijn er niet gerust op. Tijdens de repetities lopen de emoties hoog op. De slager voert van achter zijn pauken de discussie aan. Een jonge celliste droomt ervan een aria te zingen, maar wordt door niemand begrepen. Wie denkt ze wel dat ze is? Dan komt de slager met een fantastisch plan dat tot de overwinning moet leiden.

Het publiek beleeft in Piazza [UTF-8?]dellà¢â‚¬â„¢Orchestra van dichtbij de hoog oplopende emoties, het leven in het dorp, het orkest en natuurlijk de prachtige muziek. Het wervelende verhaal voert langs hoogtepunten uit de klassieke muziek met werken van Verdi, Mozart, Mendelssohn, Rossini en beroemde [UTF-8?]ariaà¢â‚¬â„¢s zoals O mio babbino caro van Puccini. De sopraan Laetitia Gerards en het orkest Holland Symfonia o.l.v. de Italiaanse dirigent Marco Boni staan garant voor prachtige uitvoeringen.

PIAZZA [UTF-8?]DELLà¢â‚¬â„¢ORCHESTRA
- Zondag 30 maart, 14.00 en 16.00 uur, zondag 6 april, 14.00 en 16.00 uur
- Affuitenhal Hemburgterrein, Hemkade 18, Zaandam (vijf minuten vanaf de ring Amsterdam, gratis parkeren)
- Toegangsprijzen: tien euro (t/m 21 jaar), 18,50 euro (vanaf 22 jaar)
- Kaartverkoop: http://www.zaantheater.nl en 0900 3344553 (30 cpm). De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Concept: Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch, tekst en regie: Bart Oomen, lichtontwerp: Alex Brok, decorontwerp: Luca Andrea Stappers, productie: Dorien de Bruijn en Joris Nassenstein. Een productie van Holland Symfonia in samenwerking met Hembrugterrein Zaandam, Het Zaantheater, Hart en Artiance.