Nieuwste DeLaMar zomerkomedie met Tjitske Reidinga en Loes Luca
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Na de twee zomerkomedies van 2012 (Het geheugen van water) en 2013 (Een ideale vrouw) presenteert DeLaMar Producties deze zomer de derde komedie met in de hoofdrol Tjitske Reidinga, onder regie van Antoine Uitdehaag. Bedscènes, naar Bedroom Farce van Alan Ayckbourn, is een komedie over vier echtparen op weg door drie slaapkamers, in een eindeloze zaterdagnacht vol echtelijke ruzies en pijnlijke vergissingen. De overige rollen worden gespeeld door Loes Luca, Lies Visschedijk, Tina de Bruin, Peter Bolhuis, Guy Clemens, Dick van den Toorn en Xander van Vledder. Bedscènes gaat op zondag 22 juni in première in het DeLaMar Theater, waar de voorstelling de hele zomer exclusief te zien zal zijn.

Bedscènes
Het huwelijk van Johanna en Bernard staat op losse schroeven. Maar in plaats van hun problemen thuis uit te vechten, trekken zij hun omgeving daar ongevraagd in mee. Ze verstoren een housewarming van goede vrienden, verjagen Johanna’s schoonouders uit het echtelijke bed en drijven hun hele omgeving tot waanzin.
Bedscènes draait om vier vrouwen en vier mannen en hun onvermogen naar elkaar te luisteren en wezenlijk contact met elkaar te maken. Schrijver Alan Ayckbourn houdt in dit stuk een vergrootglas boven ons menselijk gestuntel. Geen andere auteur schetst met zoveel humor en compassie het eeuwige misverstand tussen man en vrouw. Met Bedscènes schreef de grootmeester van de moderne komedie een van zijn meest succesvolle stukken.

Succesduo Antoine Uitdehaag en Tjitske Reidinga
Voor de zomers van 2012, 2013 en 2014 heeft De LaMar Producties regisseur Antoine Uitdehaag en actrice Tjitske Reidinga gevraagd telkens een toneelvoorstelling te ontwikkelen en exclusief in het DeLaMar Theater te presenteren. De eerste twee van deze zomerproducties (Het geheugen van water, 2012 en Een ideale vrouw, 2013) werden enthousiast ontvangen door pers en publiek en trokken resp. 38.000 en 45.000 bezoekers.

In het najaar van 2013 presenteerde DeLaMar Producties haar eerste winterproductie: De tijd voorbij, de Nederlandse versie van het toneelstuk Rabbit Hole, ook onder regie van Antoine Uitdehaag en met in de hoofdrol eveneens Tjitske Reidinga.


DeLaMar Producties
DeLaMar Producties maakt voor een breed publiek toneelvoorstellingen met een herkenbaar verhaal. Daarvoor worden per productie verschillende acteurs en artistieke medewerkers aangetrokken uit de top van het Nederlandse toneel. De producties zijn exclusief in het DeLaMar Theater te zien, tijdens een speelperiode van een aantal weken of maanden achtereen. Door producties exclusief te presenteren, krijgt het DeLaMar Theater nog meer een eigen gezicht en een landelijke uitstraling.

http://www.delamar.nl

  [ # 1 ] 10 April 2014 09:05 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  744
Geregistreerd  2012-01-08

Hier word ik heel gelukkig van… 😊