Seizoen 2014-2015 bij Het Filitaal
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Wordt verwacht bij Het Filiaal theatermakers
Een nieuw cultureel seizoen staat voor de deur! Tijdens het Uitfeest in Utrecht (zondag 7 september) is Het Filiaal met een live band te zien en te horen in de Winkel van Sinkel met swingende liedjes uit de familiemusical Wiplala weer. In Jeugdtheaterhuis de Berenkuil (Biltstraat 166) start elk heel uur (vanaf 13.00u) een TOP SECRETworkshop rondom onze spiksplinternieuwe voorstelling De grote illusionist.

De grote illusionist is vanaf half oktober in de Nederlandse theaters te zien. Muziektheater over een briljant goochelaar die iedereen in vervoering brengt met raadselachtige acts. Maar ook al ben je nog zo goed, niet alles valt zomaar tevoorschijn te toveren. Hoe win je bijvoorbeeld het hart van je grote liefde? Het Filiaal zoekt het uit, maar houdt het voorlopig GEHEIM. Nieuwsgierig? Kom kijken! 

In december spelen we in het nieuwe Utrechtse muziekpaleis TivoliVredenburg en het Muziekgebouw in Eindhoven Tomte, een winters concert om bij weg te dromen. Geïnspireerd door Tomte Tummetot van Astrid Lindgren, nemen we je samen met de musici van Insomnio mee op reis door een winterse wereld. Waarin geen enkel detail of geluid onopgemerkt blijft. Met muziek van o.a. Arvo Pà¤rt, Morton Feldman en Claude Debussy.

Wiplala weer komt terug! Onder begeleiding van een spetterende live band brengen zeven acteurs de spannende avonturen van het beroemde en piepkleine mannetje tot leven. Een feest voor de hele familie! Vanaf februari 2015 op tournee door Nederland.

Maar eerst nog in de zomer de uitzending van Het geheim van Q via het digitale kanaal van Zapp Xtra. Deze voorstelling heeft onlangs in Engeland en Ierland getoerd. Ook daar was het publiek razend enthousiast over de adembenemende avonturen van M, die alle regels aan haar laars lapt. Te zien op zondag 24 augustus om 19.30u.

  [ # 1 ] 21 August 2014 05:37 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  5449
Geregistreerd  2007-01-20

Tomte vind ik wel erg tof klinken! 😊

   Handtekening   

Ever had the feeling that everyone goes QUACK while you go HONK?