Finalist Beste Singer-songwriter 2014 en Sondheim op het Station - Haarlem
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Finalist Beste Singer-songwriter 2014 en Sondheim op het Station

Youri Lentjes en ‘Ssst… We’re Singing Sondheim’s Stories’ op 23 november op Station Haarlem


Op 23 november zal er een dubbelconcert plaatsvinden op het station van Haarlem. In de monumentale wachtkamer van Perron 3a zijn Youri Lentjes, Finalist van De Beste Singer-songwriter van Nederland en de drie jonge, getalenteerde dames van Sondheim’s Stories te horen. Een bijzondere combinatie van uitzonderlijke muziek.


Youri Lentjes

Jarenlang deed hij ervaring op als Singer-songwriter en als frontman van de rock formatie 44 Venom. Bracht hiermee een EP uit en speelde op vele podia door het hele land. Rauw en puur doch genuanceerd en melodisch, zo zou je de muziek van Youri Lentjes kunnen omschrijven. De jonge singer-songwriter komt op het podium verrassend uit de hoek en is het voor een akoestische act dan ook zeker een onvoorspelbare en energieke show.

“Met zijn rauwe stemgeluid en gelikt gitaarspel brengt hij liedjes over het leven in al zijn facetten; verhalen over opgroeien en de valkuilen die ieder op het levenspad tegenkomt. Een optreden van Youri Lentjes zwermt uit over verschillende muziekstijlen, verrassingen niet uitgesloten.” — Bron Popunie.nl — 

 


Ssst… We’re singing Sondheim’s Stories

Hoe verschillend de drie zangeressen ook zijn, (niet alleen qua uiterlijk) de muziek en teksten van componist/schrijver Stephen Sondheim spreken bij allen tot de verbeelding. Kristel Boon, Anne Aerts en Cinthia de Neef willen u graag meenemen met de complexe en tegelijkertijd wonderbaarlijk toegankelijke muziek van Sondheim en zijn teksten die je laten lachen en huilen tegelijk. 

Ze kozen een aantal nummers die gek genoeg allemaal van toepassing lijken op elke vrouw, maar ook herkenning zullen oproepen bij elke man. Een knappe prestatie van Sondheim, daar vrouwen zichzelf vaak al niet begrijpen. ‘Ssst, we’re singing Sondheim’s stories’ is een muziektheaterconcert waarin de drie dames samen en alleen in zowel de Engelse als de Nederlandse taal de liederen van Sondheim vanuit hun eigen beleving aan u zullen presenteren.

23 november, Aanvang 16.00 uur

‘Kaarten € 15,00

reserveren: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

meer informatie: http://www.sterrenophetstation.nl

 

‹‹ The Hunger Games      Sisters ››