Stent nieuwe producent… en de herrijzenis van Willem van Oranje de musical
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Giovanni Sturkenboom richt nieuw initiatief op
Sinds deze week is Nederland een nieuw initiatief rijker. Giovanni Sturkenboom richt een nieuw bedrijf op: ‘STENT Producties’. Hierdoor biedt hij voor ambitieuze personen een nieuwe ingang in de wereld van theater en televisie.
Giovanni heeft, ondanks hij voor alle niveaus acteeropleidingen aangenomen werd, gekozen voor de opleiding Bedrijfsadministrateur. Zijn hart volgen kon alleen door praktijkervaring op te doen, zonder opleiding is dit een extra lange en moeilijke weg. Ondanks dat hij zelf twee jaar werkzaam mag zijn in het professionele circuit, wil hij er ook zijn voor soortgelijke ambitieuze personen door met STENT Producties ingangen te bieden.
Het bedrijf
STENT Producties zal theaterproducties produceren, workshops voor beide sector organiseren en stand-ins verzorgen voor diverse televisieprogramma’s. Ons doel is het bijdragen aan de ontwikkeling van ambitieuze personen, produceren van hoogwaardige theaterproducties en betaald werk aanbieden voor personen met ambities voor het werken binnen de televisiesector.
Workshops
Op 12 april 2015 zullen wij onze eerste workshop aanbieden, ‘Clownerie’ van Barry Bogman(musical ’14-18’). Ook organiseren wij 24 mei 2015 de workshop zangworkshop ‘Zanginterpretatie’ van Richard Spijkers (Beauty And The Beast/Les Miserables). Aanmelden kan op de website, tegen kortingen!
Stand-Ins
Daarnaast zullen, naar aanleiding van de aanmeldingen, selecties plaatsvinden voor stand-ins voor televisieprogramma’s. Dit betreffen grote titels als ‘Jongens tegen de Meisjes’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Beat It’ en dergelijke programma’s.  Het allereerste programma waar wij voor selecteren is het nieuwe programma ‘Alles mag op vrijdag’ van RTL.

Theaterproducties
Wij hebben na het faillissement van de vorige producent in december 2014 de rechten van het script bemachtigd van de theatervoorstelling ‘Willem van Oranje’. De productie wordt momenteel door een creatief team in een nieuw jasje gestoken met de verwachting het resultaat eind 2016 te kunnen tonen als educatieve —en reguliere voorstelling. Het betreft een professionele voorstelling die getoond wordt in zalen tot 200 man. Op http://www.willemvoranje.nl vindt u binnenkort informatie over de productie.
STENT Producties is op zoek naar diverse sponsoren. Giovanni Sturkenboom hoopt dan ook, naast zelf benadering dat bedrijven uit heel Nederland de handen in één zullen slaan met STENT Producties en zodoende wat voor elkaar te kunnen betekenen.

  [ # 1 ] 12 January 2015 09:03 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6127
Geregistreerd  2004-03-15

Interessant; Willem van Oranje.

Overigens een initiatief met veel ambitie; ben benieuwd hoe ze dat waar gaan maken.

   Handtekening   

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?

  [ # 2 ] 28 April 2015 06:24 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Het is al even stil geweest rondom STENT Producties, het nieuwe bedrijf dat sinds januari 2015 nieuwe ingangen biedt aan ambitieuze personen met interesse in theater en televisie. Wij produceren theaterproducties, organiseren uiteenlopende workshops gegeven door professionals tegen laag tarief en verzorgen stand-ins voor diverse landelijke televisieprogramma’s.

Eerder verzorgde wij al stand-ins voor ‘Popster’ (SBS) en ‘Alles mag op vrijdag’ (RTL) en zijn bijzonder trots dat onze andere bedrijfstakken komende tijd naar voren zullen komen.

Workshop ‘Zanginterpretatie’
Op 24 mei zullen wij de workshop ‘Zanginterpretatie’ aanbieden, die zal worden gegeven door Richard Spijkers. Hij heeft zichzelf de afgelopen 20 jaar bewezen hoofdrollen in Les Miserables, The Full Monty, Kuifje en de Zonnetempel en Beauty and The Beast (Nederland, België en Duitsland). Momenteel geeft hij les bij Lucia Marthas, op MBO opleidingen en heeft de Etten-Leurse musicalster een eigen theaterschool. Hij weet als geen ander wat er voor nodig is om een nummer goed over te brengen zowel qua spel als het technische gedeelte.

Voor STENT Producties geeft Richard exclusief deze workshop om zijn kennis met liefde en passie over te dragen aan een ieder. Letterlijk een ieder, want STENT Producties wilt zoveel mogelijk mensen de kans geven. Dit doen we door de prijzen zo laag mogelijk te houden zodat iedereen, met of zonder grote portemonnee zijn of haar talent verder kan ontwikkelen.

De workshop zal in het gebouw van Het Zuidelijk Toneel in Tilburg gegeven worden op 24 mei. Iedereen wordt om 13:45 uur verwacht waarna om 14:00 uur de workshop zal beginnen tot 16:30 uur.

Hoewel we qua aanmeldingen boven de 50% zitten willen wij toch nogmaals aangeven dat iedereen tot aanstaande vrijdag gebruik kan maken van de aanwezige korting. Deze aanmeldingen betalen slechts €25,- (incl. BTW). Aanmelden na 1 mei (mits er nog plaats is) betalen €32,- (incl. BTW).

Extra informatie omtrent de workshop vindt u op http://www.stentproducties.nl

Willem van Oranje
Onze andere bedrijfstak, theaterproducties produceren, komt binnenkort ook sterk naar voren. Hoewel ‘Willem van Oranje’ aanvankelijk was neergezet als eerste productie van STENT Producties zal deze vooralsnog medio 2016 ten tonele verschijnen maar niet als eerste productie van STENT Producties.

Nieuwe productie(!)
Wij komen over 20 dagen bij jullie terug met groots nieuws over ons eerste theaterproject medio september 2015. Dit project zal in Noord-Brabant gehouden worden waarbij onze bedrijfsdoelstellingen sterk naar voren komen.
[/quote[

  [ # 3 ] 21 July 2015 06:49 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Willem van Oranje uitgesteld
STENT Producties zou als nieuwe producent zijn visitekaartje neerleggen met de interactieve theatervoorstelling ‘Willem van Oranje’. Vandaag werd bekend gemaakt dat de productie niet alleen voor de tweede keer vervangen wordt door een nieuw project ook zal de productie voor onbepaalde tijd uitgesteld worden.
Eerder was ‘Willem van Oranje’ al met enkele maanden verzet waardoor ‘SIETSKE LIVE!’ werd aangekondigd als eerste productie. Hoewel toen bleek dat ‘Willem van Oranje’ als tweede productie zou dienen in seizoen 2016/2017 is er besloten de productie voor een onbepaalde tijd uit te stellen. De reden hiervoor is dat de productie een te grote vertraging opgelopen heeft in het maakproces om de voorstelling in de geplande periode te brengen.
‘’Helaas door diverse redenen heeft de productie een vertraging opgelopen in het maakproces van de voorstelling. Daarnaast kon ‘Willem van Oranje’ met de huidige financiële middelen niet op de planken worden gebracht zoals ik dat voor ogen had. De productie stond gepland als exclusieve open eind productie in Waalwijk. Hier zou ‘Willem van Oranje’ gaan draaien van woensdag tot en met zondag met een fantastische cast, met bekende namen waar ik zeer trots op ben dat zij wilde deelnemen aan een productie van een jonge ondernemer. Echter door de achterstand in het maakproces in combinatie met de niet volledig aanwezige financiële middelen werd het onmogelijk om de productie in de geplande periode voort te zetten. Verplaatsen naar het volgende seizoen is vooralsnog geen optie door gemaakte afspraken met derden waar ik helaas niets over los kan laten. Maar wanneer ik mogelijkheid zie, zullen we met Willem op reis gaan!’’ aldus Giovanni Sturkenboom, producent STENT Producties.
‘Willem van Oranje’ zal worden vervangen door een andere productie welke in het voorjaar van 2016 nog te zien zal zijn. Volgende maand zal STENT Producties melden om welke productie het gaat.

  [ # 4 ] 21 July 2015 08:43 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6127
Geregistreerd  2004-03-15

Jammer, maar ik vond het al ambitieus.

   Handtekening   

Have you ever yearned to go, past the world you think you know,
been in thrall to the call of the beauty underneath?