PRODUCTIEKLAS (theatermaken)
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2014-06-13

Heb jij altijd al meer willen doen dan zelf op het podium staan? Beschik jij over flink wat inlevings—en doorzettingsvermogen? Is een theatervoorstelling maken en produceren iets wat jij zou willen leren? Dan is De Productieklas van het Warm Water Jeugdtheater iets voor jou.

Bij de productieklas ga je in een jaar leren hoe je een eigen theatervoorstelling moet maken. In de lessen komen onder andere thema’s als acteren, regisseren en vormgeving aan bod. Elk blok wordt gestart met een workshop van een gastdocent. De gastdocenten zijn mensen die professioneel bezig zijn in het theatervak. Het jaar sluit zich af met een eindpresentatie die jij met de groep zelf hebt gemaakt en waar jij ook zelf in meespeelt.

De Productieklas is bedoelt voor jongeren tussen de 16 en de 25 jaar. De lessen worden elke vrijdag avond van 19.30-22.30 gegeven door de vaste docenten Daan Valkhof, Raygin Fullinck en Tom Reinking. Daarnaast zijn er verschillende gastlessen van bijvoorbeeld een Acteur die is afgestudeerd aan Toneel academie Maastricht, technici van Soldaat van Oranje of vormgevers die werken bij Stage Entertainment. De lessen van de Productieklas starten in september. De kosten bedragen 25 euro per maand.

Auditie: 
Enthousiast geworden? Schrijf je dan gauw in voor de auditie door een e-mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Vermeld hierin je naam + leeftijd en een korte motivatie waarom je graag in de productieklas zou willen. De auditie vindt plaats op 23 augustus. De auditie bestaat uit de volgende onderdelen: 
1.  Een motivatiegesprek
2.  Een voorbereide act aan de hand van thuisgestuurd materiaal.
3.  Een oefening met de docenten op de dag zelf.

Het materiaal voor de auditie krijg je tijdig via de e-mail gestuurd.

Site: http://www.greg-baud.nl