Musical PRISCILLA, Queen of the Desert zoekt jong toptalent
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musical PRISCILLA, Queen of the Desert zoekt jong toptalent

Audities op 4 & 5 september 2015


De musical PRISCILLA, Queen of the Desert, gebaseerd op de met o.a. een Oscar bekroonde hitfilm, The Adventures of PRISCILLA, Queen of the Desert, komt in november voor het eerst naar Nederland. De musical zal in de originele Engelse uitvoering van 10 t/m 22 november exclusief te zien zijn in Koninklijk Theater Carré. De Engelse cast wordt echter nog uitgebreid met een jong Nederlands talent. Van Lambaart Entertainment, Koninklijk Theater Carré & RTL Live Entertainment zijn voor de rol van Benji op zoek naar jongens die goed kunnen acteren én zingen tussen de 7 en 12 jaar. Jongens die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden và³à³r 23 augustus via .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Over BENJI (M)Priscilla_persbericht2.png
7-12 jaar (Speelleeftijd 7-8 jaar)

Benji is de zoon van dragqueen Tick/Mitzi en hotelmanager Marion. Marion heeft haar zoon open-minded opgevoed. Tick maakt samen met 2 bevriende travestieten een reis door de woestijn om daarna tijd met Benji door te brengen. Hij heeft de eerste 7 jaar namelijk geen deel uitgemaakt van Benji’s leven.

Voor de show zijn we op zoek naar JONGENS die kunnen acteren en zingen. Dansen is optioneel, maar niet noodzakelijk. Engels sprekend is echter wel een belangrijke pre!

Informatie

- Jongens van 7 tot 12 jaar oud, speelleeftijd is tussen 7-8 jaar

- Niet langer dan 1,37m

- Kan zowel acteren als zingen

- Engels sprekend is een belangrijke pre

- In bezit van een mooie heldere zangstem

- Dansen is optioneel, maar niet noodzakelijk

- Ontwapenende en lieve uitstraling mag een beetje brutaal voorkomen hebben

- Slank gebouwd

- Moet zelfverzekerd zijn en beschikken over een goede energie en concentratie

- Audities op 4 & 5 september 2015

- Repetities nader te bepalen, vanaf 1 september

- Speelperiode tussen 10 t/m 22 november in Koninklijk Theater Carre

- Aantal speelbeurten nodig per kind 5-6

- Ervarings gewenst maar niet vereist.


Criteria

- Beschikbaar vanaf 1 november 2015 voor repetities en voorstellingen

- Ouder(s)/verzorger(s) zijn bereid voor vervoer te zorgen van en naar repetities en voorstellingen in Amsterdam

- Jongens die al (regelmatig) de baard in de keel hebben kunnen helaas niet deelnemen aan de auditie


Meld je voor 23 augustus 2015 aan via: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Over de musical
PRISCILLA, Queen of the Desert is mede dankzij de vele dans- en discotunes een waar feest der herkenning. De show is met haar fantasierijke en over-the-top kostuums, make-up en bekende jaren ‘80 en ‘90 discohits een combinatie van revue, concert en musical. Wie kan er stil blijven zitten bij dans- en meezing-nummers als It’s Raining Men, I Will Survive, Hot Stuff, I Love The Nightlife en Finally? Behalve een feestje biedt PRISCILLA een mooi, zelfs ontroerend, verhaal over het belang van vriendschap, familie en tolerantie. PRISCILLA, Queen of the Desert houdt het publiek non-stop in de ban en geeft tomeloze energie. Daarmee is de musical een ware must-see!

PRISCILLA, Queen of the Desert is naar Nederland gebracht door Van Lambaart Entertainment & RTL Live Entertainment i.s.m. Koninklijk Theater Carré en is een productie van David Ian Productions, The Ambassador Theatre Group in samenwerking met Nullarbor Productions & MGM On Stage.

Meer informatie en tickets via http://www.priscillathemusical.nl en Carre.nl of 0900 - 2525255 (0.45 cpm) en Eventim.nl of 0900 - 1353 (0.45 cpm). Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €19,50.