Kerstprogramma Leo Blokhuis en Ricky Koole
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

RICKY KOOLE EN LEO BLOKHUIS EXCLUSIEF NAAR
THEATER AMSTERDAM

Op dinsdag 22 december staan Ricky Koole en Leo Blokhuis exclusief in Theater Amsterdam met het kerstprogramma Whatever Happened To Christmas. Ricky Koole zingt bekende en onbekende kerstliedjes. Leo Blokhuis vertelt op zijn welbekende manier de verhalen rond de mooiste kerstliedjes en betrekt het publiek erbij. De kaartverkoop van deze exclusieve avond is vandaag gestart.

Whatever Happened To Christmas is een sfeervol kerstprogramma vol kerstliedjes en mooie verhalen. Ricky Koole zingt, samen met andere muzikale gasten, een bijzondere mix van grote hits en intieme liedjes. De intieme nummers die het behaaglijke kerstgevoel oproepen krijgen een rootsy, soulvolle uitvoering. Koole en de muzikale gasten worden begeleid door Ocobar (bekend van onder andere het tv-programma Holland Sport), toetsenist Roel Spanjers (onder andere Normaal) en gitarist/zanger Wouter Plateijdt (onder andere Sjako!).

Whatever Happened to Christmas is alweer het vierde theaterprogramma van het muzikale echtpaar. Zo stonden ze vorig jaar met hun theaterprogramma Buitenstaanders in de theaters door heel Nederland.

Ricky Koole
Ricky Koole (1972) is zangeres en actrice. Haar laatste album No Use Crying is haar vijfde studioalbum en werd ondersteund met een tournee langs 90 Nederlandse theaters. Zij is onder andere te zien in de films Sonny Boy (Gouden Kalf-nominatie voor beste vrouwelijke hoofdrol), Wit Licht, Lek en All Stars. Zij speelde ook in de serie Verborgen Verbreken. In de musical Hij gelooft in mij speelde zij de rol van Rachel Hazes en het afgelopen jaar tourde ze met de voorstelling Broken Circle Breakdown langs de Nederlandse theaters. Zij maakte samen met Leo Blokhuis drie eigen theatervoorstellingen en komt in februari 2016 met de vierde, over New Orleans.

Leo Blokhuis
Leo Blokhuis (1961) is schrijver en muziekliefhebber, bij het grote publiek vooral bekend als de verhalenverteller naast Matthijs van Nieuwkerk in het tv-programma’s Top 2000 a Gogo en de Nacht van de Popmuziek. Hij schreef zes muziekboeken, ontving voor The Sound Of The Westcoast de Gouden Tulp (beste non fictie boek 2010) en werd in 2008 beloond met de Pop Media Prijs. Hij maakte 23 jaar met Mart Smeets het radioprogramma For the Record, werkte in de jaren negentig met Jan Douwe Kroeske aan de 2 Meter Sessies en gaat vanaf januari 2016 zijn eigen zondagavondprogramma presenteren op NPO Radio2. Hij maakte samen met Ricky Koole drie eigen theatervoorstellingen.

Kaartverkoop
Datum: dinsdag 22 december 2015
Aanvang: 20.00 uur
Entree: €25 (exclusief reserveringskosten)
Kaartverkoop: http://www.theateramsterdam.nl

Websites
http://www.theateramsterdam.nl, wwww.rickykoole.nl, http://www.leoblokhuis.nl