Auditiies Oliver Middelkerke (BE)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

STARLIGHT
MUSICAL PRODUCTIONS
vzw

Persmededeling van 25 november 2015


AUDITIES VOOR MUSICAL OLIVER

OP ZOEK NAAR CAST VOOR NIEUW MIDDELKERKS PROJECT!


Het bestuur van de Middelkerkse vereniging Starlight Musical Productions vzw organiseert audities voor hun nieuwste productie Oliver die in 2017 op de planken komt.

Starlight Musical Productions vzw kiest dit keer voor de bewerking door Johan Bouttery van het boek Oliver Twist van Charles Dickens. In 1838 schreef hij het werk over een arme weesjongen door wiens ogen we het harde leven in London rond 1830 bekijken. De roman was Dickens’ aanklacht tegen de wantoestanden in de victoriaanse samenleving, waarbij straatkinderen ten prooi vielen aan kinderarbeid in armenhuizen of in de criminaliteit terecht kwamen.
De audities staan open voor alle inwoners van groot-Middelkerke en omstreken vanaf 7 jaar. Ze worden georganiseerd op 27 - 28 februari 2016 en op 5 maart 2016 in ‘CC De Branding’ aan de Populierenlaan te Middelkerke.
Van de kandidaten wordt verwacht dat ze toneel spelen, zingen, dansen en zich engageren om beschikbaar te zijn voor alle repetities en opvoeringen. Meer informatie en het online inschrijvingsformulier zijn te vinden op de website van de vereniging.
De voorstellingen van Oliver staan geprogrammeerd tijdens de krokusvakantie van 2017 in CC De Branding in Middelkerke.
Volg ons verhaal op http://www.starlight-musical.be en op Facebook.

Voor meer informatie, contacteer:

Jurgen OLLEVIER, voorzitter: tijdens de kantooruren bereikbaar op het nummer 058/223398 of op het e-mailadres .(JavaScript must be enabled to view this email address) 


STARLIGHT MUSICAL PRODUCTIONS vzw
Klakkaertstraat 28 — 8433 MIDDELKERKE
e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)