Audities Into the Woods - Musicalvereniging On Stage
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  8
Geregistreerd  2013-08-22

Musicalvereniging On Stage (Tilburg) start met de audities voor haar nieuwste productie: Into the Woods. Op 11, 12 en 13 januari krijgen alle auditanten een kans om het creatief team te overtuigen van hun talenten!

Into the Woods is een combinatie van verhaallijnen en personages uit verschillende bekende sprookjes van de Gebroerders Grimm, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Doornroosje en Assepoester. Zij vormen samen met nieuwe elementen ene verhaal over een Bakker en zijn Vrouw, die een kind wensen. Hun buurvrouw, de Heks, vertelt hen dat dat pas mogelijk wordt als zij de vloek die over hun huis ligt verbreken. De Heks vraagt hen daartoe een viertal voorwerpen te verzamelen: de melkwitte koe, ’t vlasblonde haar, de bloedrode cape, en de glazen schoen. Maar in het woud ontdekken zij Sjaak (van de bonenstaak), Rapunzel, Roodkapje en Assepoester die hun eigen wensen proberen te vervullen. Ze komen tot het inzicht dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen en staan voor de keuze. In hoeverre is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?


Musicalvereniging On Stage
On Stage repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in de BlackBox van Tilburg University. Naast de wekelijkse repetities zijn er door het jaar heen ook 2 werkweekenden. De voorstellingen van Into the Woods staan gepland voor november 2016. Contributie voor deze productie bedraagt € 300,-


Word jij helemaal enthousiast van deze productie en wil je meedoen?
Het inschrijfformulier en extra informatie kun je vinden op de website: http://www.onstage-tilburg.nl/audities.
De sluitingsdatum van de auditieregistratie is 4 januari.