Volmaakt - de musical
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

“Volmaakt”, DE musical over Volslank!

Na het wervelend succes van hun eerste productie “The Story of my life” pakt So What? Productions vzw uit met een nieuwe musical. Met deze productie heeft So What? Productions vzw niet alleen opnieuw een eerste Vlaamse, maar tevens ook Europese première te pakken.
“Volmaakt, de musical” - de Vlaamse versie van “All the more to love” - is een mooie, herkenbare maar ook intense musical met een knipoog over en door mensen met “het maatje meer”. Zoveel meer om van te houden…

https://vimeo.com/160233108

Cast:
So What? Productions brengt met “Volmaakt” haar eerste professionele productie uit en kan hiervoor meteen rekenen op de grootste iconen uit de musicalwereld. De cast bestaat uit 6 acteurs, die samen meer dan 30 rollen voor hun rekening nemen. Volmaakt brengt, met een knipoog, de meest uitéénlopende personages samen en dit alles in 1 spetterende musical.

Martine De Jager ( Wickie de Viking, Dagboek van Anne Frank, Sister Act,...) zal de rol van het hoofdpersonage Erna vertolken. Daarnaast zullen Daisy Thys (bekend van De 3 biggetjes/studio 100, Les misérables, Droge Voeding Kassa 4, The Sound of Music, Het witte Paard, ... ) , An Lauwereins (Phantom of the Opera, The Sound of Music, De Vleermuis, ...) en Elke Buyle (Op zoek naar Maria, Frozen, ...) de belangrijkste rollen voor hun rekening nemen. 

De mannelijke rollen worden vertolkt door Jos Boer (docent bij Albeda College & Dutch Junior Musical Academy en Acteur / theatermaker bij o.a. Theatergezelschap Hier & Daar) en Peter Lavaert (bekend van 13 Behekst en Betoverd, Blauwbaard, Koning van Katoren bij Teweka en Kapitein von Trapp bij Theater Evolution).

De regie is in handen van Niels De Valk.
Muzikale leiding: Thomas Vanhauwaert.
Waarover? Volmaakt - Het verhaal

Het originele idee ontstond naar aanleiding van het boek door Marc N. Jacobs. Craig Bohmler verzorgde de muzikale omlijsting. Marion Adler stond in voor de lyrics.
All the More to Love, de musical haalde zijn inspiratie uit de bijzondere verhalen van een bestaande plus-size boetiek in California, met dezelfde naam. Deze boetiek is een veilige haven, een inspiratie en toevluchtsoord voor volslanke dames en heren. De boetiek is een magische plaats, waar klanten omgetoverd worden tot een mooiere, zelfzekere versie van zichzelf. Kortom, deze boetiek to Love laat geen klant onberoerd.

De musical vertelt de verhalen van mensen die het liefst vergeten worden door de beauty-industrie. Zo is er o.a. het verhaal van Miss Brown, de grijze muis, wiens ware schoonheid diep verscholen zit. In tegenstelling tot Gloria, die haar glamoureuze leven maar wat graag zou wisselen voor een leven buiten de spotlights. Of het verhaal van de stoere Billy, die naast zijn job als olie-boorder, zijn sensuele ik heeft ontdekt. Zo heeft elke klant z’n eigen, unieke verhaal.


So What? Productions vzw “Brings even you on stage” .
So What Productions vzw is een gloednieuwe organisatie die er bewust voor kiest de instap voor hun muzikale projecten laagdrempelig te houden. Op die manier nodigen zij graag iedereen uit om die vaak onderdrukte wens om op een podium te schitteren te kunnen verwezenlijken door deel te nemen aan de musicalworkshops en stages.
Om de lancering van So What Productions vzw kracht bij te zetten pakken ze graag uit met een 1e professionele productie.

Een bijhorend boek bij Volmaakt, de musical!
Boekvoorstelling: No More, No Less

Vanuit verschillende invalshoeken heeft Ann Vanmarsenille een leuke, maar serieuze babbel gehad met mensen die zij u graag wilt voorstellen in ‘No more, No less’. Zo strikte zij alvast o.a. Bart De Wever, Daisy Thys, Martine De Jager, ... en vele anderen voor leuke interviews over volslank zijn, liefde, levensvisie en .....
Het feit dat dit boek wordt geschreven in teken van ‘A touch of Rose’, een huis waar kankerpatiënten in Bornem welkom zijn voor allerhande zorg, nazorg, babbel en opvang bij mevrouw Myriam van Loon, de mama van wijlen Roosje en Chris Morel geeft een extra ‘Touch’ en dit is dan ook de reden waarom de heer Bart de Wever haar een speciaal interview ‘toeliet’ omdat een gedeelte van de opbrengst van het boek naar ‘A touch of Rose’ gaat.
Dit boek betreft een maatschappelijk thema waar veel mensen mee geconfronteerd worden, het eigenbeeld, zelfvertrouwen, het uiterlijke, mode, kunst, en nog veel meer.
Auteur en bedenkster van dit boek:  Ann Vanmarsenille
Contact: .(JavaScript must be enabled to view this email address)


Praktische informatie Volmaakt, de musical:

Volmaakt, de musical gaat in première in oktober 2016 in ’t Fakkelteater Antwerpen.
De voorstellingen gaan door op:

13 - 14 - 15 - 16 - 20 - 21 - 22 - 23 oktober 2016
‘t Fakkelteater Zwarte Zaal - Reyndersstraat 7 — Antwerpen

29 oktober 2016
GC Den Breughel - Wespelaarsesteenweg 85 - Haacht

Reserveren kan vanaf mei 2016 via http://www.sowhatproductions.be